Ενημέρωση για το φαινόμενο που μαστίζει τον αθλητισμό




ilpana

Μετά το τέλος του φιλικού αγώνα ΓΣ Ηλιούπολης – Παναθηναϊκός, υπήρξε ενημέρωση των αθλητριών για τις παρενέργειες του στοιχήματος.

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης που κάνει προς όλες τις ομάδες ο ΠΑ.Σ.Α.Π που αφορά πρωτίστως την προστασία των αθλητών από την εμπλοκή τους σε προσυνεννοημένα παιχνίδια, υπήρξε κάτι αντίστοιχο και για την ομάδα της Ηλιούπολης.

Ο διευθυντής του ΠΑ.Σ.Α.Π. , Βασίλης Μηνούδης, είχε την ευκαιρία να μιλήσει στις αθλήτριες για ένα μείζον θέμα που αφορά όχι μόνο το χώρο του βόλει αλλά γενικότερα τον αθλητισμό. Απάντησε σε ερωτήσεις και μέσα από την παρουσίαση που έκανε, έδωσε την εικόνα όπως ακριβώς είναι σήμερα και με ποιο τρόπο «εμπλέκονται» αθλητές και προπονητές οι οποίοι γίνονται… πρωταγωνιστές σε «στημένους» αγώνες.

Eπειδή και σ” αυτό το θέμα η γνώση παίζει σημαντικό ρόλο ώστε να αποφευχθούν σημάδια χειραγώγησης αποτελεσμάτων, άπαντες στον ΓΣΗ κατανόησαν πλήρως τις παραμέτρους που υπάρχουν σ ένα φαινόμενο που μαστίζει γενικότερα τον αθλητισμό.

ilioupoliwomenvolley.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.