Δημοπρασία δημοτικού ακινήτου στη Βουλιαγμένη (κάτω από το Εν Πλω)
stigmiotipo-plirous-othonis-1692016-84924-pm-bmp

Εκτίθεται σε πλειοδοτική, φανερή και προφορική δημοπρασία το δημοτικό ακίνητο που βρίσκεται επί της οδού Ποσειδώνος 4, στην Δ.Ε. Βουλιαγμένης, κάτω από το δημοτικό ακίνητο με το διακριτικό τίτλο “ΕΝ ΠΛΩ” και έχει έκταση συνολικής επιφάνειας 250,72 τ.μ. (227,62 τμ. κύριοι χώροι και 23,10 τ.μ. διάδρομος)
Άλιμος: Μια όμορφη πόλη με όμορφους ανθρώπους – Aπολογισμός έργου 2014 – 2023

Η δημοπρασία φανερή και προφορική θα διεξαχθεί την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 11:00 στο Δημοτικό κατάστημα Βούλας, (Λεωφ. Κ. Καραμανλή αρ. 18) ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής.

Σε περίπτωση που κατά την ως άνω ημερομηνία έχουν προγραμματισθεί να διενεργηθούν και άλλες δημοπρασίες και κατά την ορισθείσα ώρα έναρξης δεν έχει ολοκληρωθεί η προηγούμενη δημοπρασία, θα παρατείνεται η ώρα έναρξης της συγκεκριμένης δημοπρασίας, από την Επιτροπή, για όσο χρόνο κρίνεται αναγκαίο. Η απόφαση για την παράταση θα καταχωρείται στα πρακτικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.