Ο Παύλος «Diamand» Καπώνης συνάντησε το δήμαρχο (ΕΙΚΟΝΕΣ)




kaponiskonkolaz

(Γιάννης Κωνσταντάτος δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης) Σήμερα με επισκέφθηκε “ο δικός” μας παγκόσμιος πρωταθλητής Muay Thai Παύλος Καπώνης (Είναι Ελληνικιώτης) και συζητήσαμε για το άθλημα και το ταξίδι του στην Ταϊλάνδη για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων όπου η ομάδα διεκδικεί πολλά μετάλλια. Συζητήσαμε την ενδεχόμενη συνεργασία του Δήμου με την Παγκόσμια Ομοσπονδία του αθλήματος για αγώνες στην πόλη μας αφου ο Παύλος είναι και πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Muay Thai ενώ με αφορμή το ταξίδι του στην Ταϊλάνδη του πρόσφερα το 3ο μου βιβλίο με τίτλο “Ο Αντιβασιλιάς του Σιαμ ” όπου το Σιαμ είναι η σημερινή Ταϊλάνδη.

kaponis3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παύλος Καπώνης, ο “Ζαγοράκης” του muay thai

Το Diamond Camp του Παύλου Καπώνη βρίσκεται στο Ελληνικό, Βενιζέλου 3α και 33ης οδού. (δίπλα στον σταθμό Μετρό Ελληνικού)

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.