Ελληνικό: Επίθεση ΝΔ στην κυβέρνηση για τα λύματα




neadhmo

«Πυρά» κατά της κυβέρνησης εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή την κατάσταση που επικρατεί στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού.

«Την 1η Ιουνίου ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το Ελληνικό και έκανε λόγο για τραγικές συνθήκες που επικρατούσαν στον καταυλισμό και απειλούσαν την δημόσια υγεία. Λίγες μόλις ημέρες νωρίτερα, ο αρμόδιος Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Μουζάλας διαβεβαίωνε ότι μέχρι τις 20 Ιουνίου το Ελληνικό θα έχει αδειάσει. Από τότε πέρασαν 90 ημέρες με την κατάσταση να γίνεται χειρότερη», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συνεχίζει:

«Μόλις χθες, αποκαλύφθηκε ότι το υπόγειο του παλιού αεροδρομίου έχει μετατραπεί σε “λίμνη” από βρώμικα νερά και λύματα. Περιμένουμε τώρα από την “Αυγή” να κάνει λόγο για … μονταζιέρες που στόχο έχουν να πλήξουν την “ικανή” Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ».

«Εκτός και αν τα βοθρολύματα φαντάζουν στα μάτια των αρθρογράφων της εφημερίδας σαν κλειστή “πισίνα” για τους πρόσφυγες – μετανάστες. Ο καθένας πλέον μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του για την ανικανότητα αυτής της Κυβέρνησης», καταλήγει η ΝΔ.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.