Εκτός τελικού ο Βαζαίος, κατέλαβε την 11η θέση




va

Μεγάλη ευκαιρία να προκριθεί σε τελικό Ολυμπιακών Αγώνων έχασε ο Ανδρέας Βαζαίος, που κατέλαβε την 11η θέση στους ημιτελικούς των 200μ. μικτή ατομική.

Ο Έλληνας πρωταθλητής Ευρώπης, τερμάτισε έβδομος στη δεύτερη σειρά με 1:59.54, όντας πιο αργός από την κούρσα του στα προκριματικά κι ενώ ήταν δεύτερος στο 50άρι της πεταλούδας και τέταρτος μετά το ύπτιο.

Η οκτάδα του τελικού “έκλεισε” στο 1:58.85 του Γερμανού, Φίλιπ Χάιντς, τη στιγμή που ο Βαζαίος είχε κάνει στο Ευρωπαϊκό του Λονδίνου 1:58.18, φαίνεται όμως ότι δεν κατάφερε να κάνει ακόμη ένα φορμάρισμα ώστε να επαναλάβει ανάλογη επίδοση στο Ρίο.

Με τον ταχύτερο χρόνο πέρασε τον τελικό ο Αμερικανός, Μάικλ Φελπς, με 1:55.78, ακολουθούμενος από τον συμπατριώτη του Ράιαν Λόχτι (1:56.28).

Βαζαίος: “Δεν ξέρω τι δεν πήγε καλά”
Ο Ανδρέας Βαζαίος, αμέσως μετά την κούρσα δήλωσε: “Δεν είμαι ευχαριστημένος, αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός, δεν ξέρεις πότε θα σου έρθει ο χρόνος. Ήμουν πιο αργός από το πρωί. Δεν ένιωθα κουρασμένος, δεν ξέρω τι δεν πήγε καλά”.

Σχετικά με το πώς ένιωσε που κολύμπησε δίπλα σε αστέρες όπως ο Φελπς και ο Λόχτι είπε: “Δεν με τρόμαζε που κολυμπούσα με τόσο μεγάλους αθλητές. Ήμουν ήρεμος”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.