Yπό έλεγχο η πυρκαγιά στα Αστέρια Γλυφάδας (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




fak1 fak2

Υπό έλεγχο κατάφεραν να θέσουν οι πυροσβέστες και οι εθελοντές τη φωτιά που ξέσπασε στη Γλυφάδα, ανάμεσα στο ΠΙΚΠΑ και στα Αστέρια.Για προληπτικούς λόγους απομακρύνθηκαν τα παιδιά από το ΠΙΚΠΑ.

Στο έργο της κατάσβεσης πήραν μέρος 5 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 15 πυροσβέστες και εθελοντές από τις ομάδες δασοπυρόσβεσης των δήμων γλυφάδας και Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης. Η πυρκαγιά ξεκίνησε από ξερά χόρτα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΑΚΗΣ

fak3 fak4

Ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, έγραψε στη σελίδα του στο facebook:

Οι καπνοί που φαίνονταν από όλη τη Γλυφάδα το πρωί μας ανησύχησαν όλους. Η φωτιά είχε ξεσπάσει ανάμεσα στα Αστέρια και στη Βούλα. Το Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδας και η ομάδα των εθελοντών και των εργαζομένων στη Δασοπροστασια Πυροσβεση Γλυφαδας, έσπευσαν αμέσως και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο πολύ σύντομα. Ένα μπράβο στα παιδιά που είναι πάντοτε σε εγρήγορση και ετοιμότητα και μια μεγαλύτερη προσοχή από όλους μας, ειδικά τις ημέρες με δυνατούς ανέμους. Είμαστε περήφανοι για τους εθελοντές του Δήμου μας, που με επικεφαλής τον Stelios Theodosopoulos κάνουν καταπληκτική δουλειά σε πολλούς τομείς

fak5 fak6 fak7 fak8 fak9

xorta5

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.