Τι ζήτησε ο Κωνσταντέλλος από τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ




koneloselas

Με τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Τσουβάλα, συναντήθηκε την Τετάρτη 13 Ιουλίου ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος. Ο Δήμαρχος ζήτησε τη συνάντηση προκειμένου να θέσει στον Αρχηγό τα θέματα που απασχολούν την πόλη και άπτονται στις αρμοδιότητες της ΕΛΑΣ τα οποία είναι τα εξής:

– Η ενδυνάμωση των αστυνομικών τμημάτων της πόλης αφού είναι υποστελεχωμένα λόγω του γεγονότος ότι απασχολείται προσωπικό των τμημάτων στη φύλαξη εν δυνάμει στόχων που διαμένουν στην περιοχή. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι εντός των ορίων του Δήμου ζουν τέσσερις πολιτικοί αρχηγοί.

– Η εξαίρεση των αστυνομικών τμημάτων του Δήμου από τις καλοκαιρινές αποσπάσεις προσωπικού προς τα νησιά αφού η πόλη είναι παραθεριστική περιοχή και κυρίως τα Σαββατοκύριακα ο πληθυσμός διπλασιάζεται.

– Η ανάγκη για καλύτερη αστυνόμευση κατά τις νυχτερινές ώρες, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η εγκληματικότητα και η διακίνηση ναρκωτικών σε όλα τα σημεία της πόλης.

– Τέλος ο Δήμαρχος ζήτησε από τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ να αντιμετωπιστεί το μεγάλο πρόβλημα των κατασκηνώσεων των ΡΟΜΑ που δημιουργούν πολλά και σοβαρά προβλήματα σε πολλά σημεία της πόλης, κυρίως το καλοκαίρι. Ειδικά για το θέμα αυτό ο Αρχηγός δεσμεύτηκε για την άμεση ανταπόκριση της αστυνομίας.

Κλείνοντας τη συζήτηση, η οποία κινήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα, ο αρχηγός της ΕΛΑΣ ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την καλή και αποτελεσματική συνεργασία του Δήμου και της Αστυνομίας. Ο Δήμαρχος με τη σειρά του ευχαρίστησε τον Αρχηγό για τη συνάντηση και για τη συμβολή του στην άμεση επίλυση όλων των θεμάτων που τέθηκαν.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.