Τι λέει ο Κωνσταντάτος για το “ντου” στο δημαρχείο




konprosfyges4-580x505

Στο Δημαρχείο Ελληνικού – Αργυρούπολης εισέβαλλαν το πρωί της Τρίτης περίπου 15 άτομα που ανήκουν Η κατάληψη πραγματοποιήθηκε από μέλη που ανήκουν στον Συντονισμό Αναρχικών Κοινοτήτων Αγώνα Νότιας-Ανατολικής Αθήνας

Οι αντιεξουσιαστές εισέβαλαν στο Δημαρχείο διαμαρτυρόμενοι για την ιδιωτικοποίηση του Ελληνικού, καθώς και για τις συνθήκες διαβίωσης των προσφύγων που έχουν βρει προσωρινή στέγη στο πρώην αεροδρόμιο.
Μετά από σύντομη παραμονή τους στον χώρο του Δημαρχείου, οι συγκεντρωμένοι αποχώρησαν.

Η κατάληψη πραγματοποιήθηκε από τον Συντονισμό Αναρχικών Κοινοτήτων Αγώνα Νότιας-Ανατολικής Αθήνας

O δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
”Σήμερα το πρωί , κατά την είσοδό μου στο Δημαρχείο της πόλης μας , δέχθηκα βίαιη επίθεση από ομάδα ανθρώπων που είχε εισβάλει νωρίτερα σε αυτό .

Καταδικάζω απερίφραστα την βίαιη επίθεση τόσο σε μένα προσωπικά όσο και σε συνεργάτες και εργαζόμενους του Δήμου μας . Αυτές οι πρακτικές όχι μόνο δεν μας πτοούν αλλά αντιθέτως μας πεισμώνουν για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για την αναγέννηση της πόλης μας .

Κάθε απόπειρα βίας εκφοβισμού και τρομοκρατίας θα πέσει στο κενό” .

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.