Ο Γρηγόρης πίνει μπάφους στην παραλιακή (ΕΙΚΟΝΕΣ)




marixou

Από το πρωί της Κυριακής (3-7-16) γέμισαν οι σηματοδότες της παραλιακής λεωφόρου με το σύμβολο της μαριχουάνας που πήρε την θέση του πράσινου καθώς άγνωστοι τοποθέτησαν ειδικά διπλά αυτοκόλλητα πάνω σε κάθε φανάρι, από το Παλαιό Φάληρο, τον Άλιμο, την Γλυφάδα μέχρι και την Βάρκιζα.

Απορίας άξιον είναι πως οι άγνωστοι κατάφεραν να τοποθετήσουν εκατοντάδες αυτοκόλλητα κατά μήκος της παραλιακής, σε όλα τα φανάρια πλην των κρεμαστών και να μην γίνουν αντιληπτοί από κανέναν!

Το σηματάκι αποτελείται από διπλό αυτοκόλλητο,το μαύρο περίγραμμα με το γνωστό σύμβολο και από πάνω διάφανη αυτοκόλλητη ζελατίνα, χρειάστηκε δηλαδή το καθένα από αυτά κάποια λεπτά για να τοποθετηθεί σωστά και ευθυγραμμισμένο.
Οι δράστες προσπάθησαν παραποιώντας τον πράσινο σηματοδότη να περάσουν το μήνυμα πλήρους νομιμοποίησης της μαριχουάνας-κάνναβης στην Ελλάδα.

Πηγή: athensmagazine.gr

baf

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.