Παραλία Γλυφάδας: Έσωσε 8χρονη που κινδύνεψε να πνιγεί!




paraliagly

Xθες το μεσημέρι, ένα κοριτσάκι οκτώ ετών κολυμπούσε στην τρίτη παραλία της Γλυφάδας, όταν ξαφνικά ήπιε πολύ νερό και κινδύνευε σοβαρά να πνιγεί. Ο ναυαγοσώστης του Δήμου, Νίκος Γεράρδης, την ανέσυρε στην ακτή χωρίς σφυγμό και χωρίς να αναπνέει και κατάφερε και της έσωσε τη ζωή. Το κοριτσάκι νοσηλεύεται πλέον στο νοσοκομείο, εκτός κινδύνου.

Ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, ο οποίος ενημερώθηκε αμέσως για το περιστατικό, έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook:

“Δεν υπάρχουν λόγια για να ευχαριστήσουμε το Νίκο για το μικρό θαύμα που είδαν μπροστά στα μάτια τους όλοι οι λουόμενοι. Ευχαριστούμε θερμά και την Πανελλήνια Σχολή Ναυαγοσωστικής για την ουσιαστική συνεργασία μας και την ποιοτική δουλειά της στις ακτές της Γλυφάδας. Οι ναυαγοσώστες που έχουμε τοποθετήσει στις παραλίες μας είναι οι άγρυπνοι φύλακες ανθρώπινων ζωών. Ας φροντίσουμε κι εμείς να τις προστατεύουμε, κάνοντας μπάνιο με σύνεση και προσοχή και φροντίζοντας τους ηλικιωμένους και τα μικρά παιδιά. Καλό καλοκαίρι”.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.