Παραδόθηκε ανακαινισμένη η παιδική χαρά, στην πλατεία Ανεξαρτησίας (ΕΙΚΟΝΕΣ)




konpai1

(Από τη σελίδα του δημάρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννη Κωνσταντάτου, στο facebook) Εδώ και δεκαετίες, χιλιάδες Αργυρουπολίτες μεγάλωσαν (και εγώ μαζί) στην μεγαλύτερη παιδική χαρά της πόλης στην πλατεία Ανεξαρτησίας (πρώην 208) που είναι η μεγαλύτερη της πόλης μας και είχε για πολλά χρόνια παραμεληθεί.

Σήμερα την παραδίδουμε στις επόμενες γενιές πλήρως ανακατασκευασμένη, ανακαινισμένη και πανεμορφη. Δίχως αλλά σχόλια οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους. Αλλωστε εχθές στην πρώτη μέρα λειτουργίας επικρατούσε το αδιαχώρητο από τους μπόμπιρες μας.
Οι επόμενες 3 θα είναι στο Ελληνικό Αμαζονων, Ελ Βενιζέλου και Κάτω Ελληνικό και μέχρι τέλους του χρόνου θα έχουν ολοκληρωθεί και οι 30 παιδικές χαρές του δήμου μας ( έχουμε φτιάξει 20).

Συνεχίζουμε δυναμικά το έργο μας.

konpai2

konpai3

konpai4

konpai5

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.