Nέα Σμύρνη: Επιχείρηση καθαριότητας σε “σπίτι-χαβούζα”




spitinea

Η Υπηρεσία Καθαριότητας εφαρμόζοντας Εισαγγελική Εντολή και πάγιο αίτημα πολλών κατοίκων της Άνω Νέας Σμύρνης, προέβει στον καθαρισμό οικίας και στην απομάκρυνση απορριμμάτων από αυτήν για λόγους δημόσιας υγείας, αλλά και ευπρέπειας, χρησιμοποιώντας για πολλές ημέρες τόσο τον τεχνικό εξοπλισμό της, όσο και το ανθρώπινο δυναμικό της.

Ο Δήμος Ν. Σμύρνης δεν είναι η πρώτη φορά, αλλά ούτε η τελευταία, που προβαίνει σε καθαρισμούς οικιών ή χώρων κατόπιν Εισαγγελικής Εντολής ή εντολής της Υγειονομικής Υπηρεσίας. Βέβαιο είναι ότι και στο μέλλον οι Υπηρεσίες του Δήμου θα εργάζονται πάντοτε για το κοινό συμφέρον των πολιτών της Ν. Σμύρνης, προκειμένου η πόλη και οι δημόσιοι χώροι της να είναι πεντακάθαροι, όπως εξ άλλου αρμόζει σε μία σύγχρονη πόλη.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ- ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

ΓΙΑΤΖΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.