ΚΕΔΕ: Ψήφισμα συμπαράστασης στον δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης




konstantatos_fonto_645x

Το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ, με ψήφισμα που εξέδωσε κατά τη συνεδρίαση του στις 14 Ιουλίου 2016, εκφράζει τη συμπαράστασή του στο Δήμαρχο Ελληνικού –Αργυρούπολης Γ. Κωνσταντάτο ο οποίος δέχθηκε επίθεση από ομάδα αντιεξουσιαστών, το πρωί της Τετάρτης 13 Ιουλίου, κατά την είσοδό του στο δημαρχείο.

Στο ψήφισμα επισημαίνεται:

«Σύσσωμη η Τοπική Αυτοδιοίκηση καταδικάζει απερίφραστα τη βίαιη επίθεση κατά του Δημάρχου από ομάδα αντιεξουσιαστών που είχε εισβάλει στο δημαρχείο διαμαρτυρόμενη για την επένδυση στο Ελληνικό.

Δηλώνουμε ότι οι αιρετοί πρώτου βαθμού ούτε εκφοβίζονται ούτε εκβιάζονται.

Τέτοιου είδους πρακτικές, όχι μόνο δεν μας πτοούν, αλλά αντιθέτως μας δυναμώνουν. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση ενωμένη σαν μία γροθιά αντιστέκεται με σθένος απέναντι σε όλους εκείνους που επιχειρούν με τη βία να επιβάλλουν τις θέσεις τους. Η απάντηση μας απέναντι στον παραλογισμό και την τυφλή βία είναι η ενότητα και η ομοψυχία.

Καλούμε, τόσο τη δικαιοσύνη, όσο και την πολιτεία, να λάβουν όλα εκείνα τα αναγκαία μέτρα που δε θα επιτρέψουν στο μέλλον να επαναληφθούν τέτοιου είδους φαινόμενα».

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.