Ηλιούπολη: Απαγόρευση κυκλοφορίας στη Σοφοκλή Βενιζέλου για ένα μήνα




ergailioustop

Λόγω εκτέλεσης εργασιών αντιπλημμυρικής προστασίας, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στην οδό Σοφ. Βενιζέλου, στο τμήμα της από την οδό Πρωτόπαπα έως την Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Βουλιαγμένης, από 27.7.2016 έως και 26.8.2016 καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

H κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται: από Λ. Πρωτόπαπα-περιμετρικά στην Πλατεία 28ης Οκτωβρίου-δεξιά στη Λ. Ελ. Βενιζέλου-ευθεία στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ:

  • Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 30 χλμ/ώρα, για τα οχήματα που κινούνται στη Λ. Πρωτόπαπα, στο τμήμα που καθορίζεται 150μ. και 70μ. πριν τη συμβολή με τη Λ. Σοφ. Βενιζέλου, και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Απαγόρευση της δεξιάς στροφής στη Λ. Σοφ. Βενιζέλου, για τα οχήματα που κινούνται επί της Λ. Πρωτόπαπα με κατεύθυνση προς Αργυρούπολη.
  • Απαγόρευση της αριστερής στροφής στη Λ. Σοφ. Βενιζέλου, για τα οχήματα που κινούνται επί της Λ. Πρωτόπαπα με κατεύθυνση προς Υμηττό.
  • Υποχρεωτική πορεία δεξιά ή αριστερά στη Λ. Πρωτόπαπα για τα οχήματα που κινούνται επί της Λ. Σοφ. Βενιζέλου, με κατεύθυνση τη Λ. Πρωτόπαπα.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.