“Οι κυρίες των αδέσποτων”




adespotaalimos

Δυο Αλιμιώτισσες, γνωστές για την αγάπη τους στα αδέσποτα, τοποθετούνται στην επιτροπή παρακολούθησης του προγράμματος διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς. Η δημοτική σύμβουλος, Άννα Κεσίσογλου, θα είναι  πρόεδρος της επιτροπής και η πρώην δημοτική σύμβουλος, Μαρία Μουτσάτσου, αντιπρόεδρος.

Α. Τακτικά μέλη
1. Άννα Κεσίσογλου (Δημ.Σύμβουλος – Πρόεδρος)
2. Μουτσάτσου Μαρία (Εθελόντρια φιλόζωος – Αντιπρόεδρος)
3. Γρηγορόπουλος Χρήστος (Κτηνίατρος – Α.Μ. 1903)
4. Τριάντης Θεωδωρής (Εκπαιδευτής σκύλων)
5. Μπαλτσαβιά Αικατερίνη (Εθελόντρια φιλόζωος)

Β. Αναπληρωματικά μέλη
1. Δημάκης Δημήτριος (Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αντίληψης)
2. Καρελάς Ιωάννης (Εθελοντής φιλόζωος)

3. Τσαντάκη Μελανθία (Κτηνίατρος – Α.Μ. 1519)
4. Καραμανωλάκη Αρετή (Εθελόντρια φιλόζωος)
5. Φουστάνα Ευαγγελία (Εθελόντρια φιλόζωος)

Σε κάθε Δήμο συγκροτείται με απόφαση του Δημάρχου πενταμελής επιτροπή παρακολούθησης του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς, τα δύο μέλη της οποίας ορίζονται από τα φιλοζωικά σωματεία και τις ενώσεις που λειτουργούν νόμιμα και που εδρεύουν στον Δήμο ή στην οικεία Περιφερειακή Ενότητα.

Στην Επιτροπή μετέχουν: ένας (1) κτηνίατρος, που ορίζεται από τον οικείο δήμο και ο οποίος είναι κατά προτίμηση ο υπεύθυνος του προγράμματος διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς και ελλείψει αυτού άλλος ιδιώτης κτηνίατρος, ένας (1) εκπαιδευτής σκύλων ο οποίος είναι μέλος νομίμως αναγνωρισμένου επαγγελματικού σωματείου εκπαιδευτών σκύλων και ελλείψει αυτού εκπρόσωπος του οικείου δήμου, ένας (1) εκπρόσωπος που ορίζεται από τον οικείο Δήμο με τον αναπληρωτή του. Η επιτροπή αποφασίζει για την επικινδυνότητα ενός ζώου συντροφιάς σύμφωνα με τον ορισμό της περίπτωσης στ’ του άρθρου 1 όπως ισχύει και αντιμετωπίζει τα προβλήματα που προκύπτουν κατά την διαχείριση των αδέσποτων ζώων.

Η Επιτροπή διέπεται από τις κείμενες διατάξεις, οι οποίες καθορίζουν τις αρμοδιότητες και τον τρόπο λειτουργίας της και εποπτεύεται από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Δήμου Αλίμου κ. Δημήτριο Δημάκη.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.