Δήμος Ηλιούπολης: Προσοχή στους δρόμους που γίνονται τα αντιπλημμυρικά έργα




ergailiou2

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα μεγάλα αντιπλημμυρικά έργα της Ηλιούπολης συνολικού κόστους 11.500.000 Ευρώ που καλύπτεται εξολοκλήρου από κονδύλια του ΕΣΠΑ μέσω της Περιφέρειας Αττικής.

Εδώ και μερικές μέρες ξεκίνησε η κατασκευή του αγωγού Σ2, μήκους 1.400 μ., που ακολουθεί τη Λ. Σοφ. Βενιζέλου, συνεχίζει περιμετρικά της Πλατείας Εθνικής Αντίστασης, για να συμβάλλει στον κεντρικό αγωγό Σ3.

Ο δήμος εφιστά την προσοχή των πολιτών, καθώς κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού θα εκτελούνται έργα:
•Στην οδό Σοφ. Βενιζέλου (από Πρωτόπαπα έως Μιλτιάδου και από Πρωτόπαπα έως την Πλ. Εθνικής Αντίστασης)
•Στην οδό Μαρίνου Αντύπα (από Ηρώων Πολυτεχνείου έως Νικηταρά και από Καραϊσκάκη έως Πλ. Αϊνστάιν)
•Στην Πλατεία. Π.Π. Γερμανού (από Ηρώς Κωνσταντοπούλου έως Μαρίνου Αντύπα)

ergailiou1

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, οι υπεύθυνοι του έργου, τηρούν υποδειγματικά τους όρους ασφαλείας και επιβλέπονται καθημερινά από τις Τεχνικές Υπηρεσίες.
Είναι όμως απαραίτητο και οι πεζοί και εποχούμενοι να έχουν τεταμένη την προσοχή τους και να σέβονται τις προσωρινές σημάνσεις που έχουν τοποθετηθεί.
Μερικές μέρες ταλαιπωρίας θα χαρίσουν στην Ηλιούπολη ένα έργο πνοής που θα προστατεύσει ζωές και περιουσίες γενεών και θα κάνει την πόλη πιο ασφαλή.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.