Δείτε την έρευνα του Πολυτεχνείου για το ρέμα της Πικροδάφνης (pdf)




pikrodafniergasia

Την Τρίτη 14-6-2016, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίου Δημητρίου, έγινε η παρουσίαση της “Εργασίας αξιολόγησης της πρότασης οριοθέτησης – διευθέτησης του ρέματος Πικροδάφνης”, που εκπονήθηκε από ερευνητική ομάδα με επιστημονικά υπεύθυνο τον Κωνσταντίνο Λουπασάκη, επίκουρο καθηγητή ΕΜΠ, στο πλαίσιο σύμβασης εκτέλεσης ερευνητικού έργου που συνάφθηκε μεταξύ του Δήμου Αγ. Δημητρίου και του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Την παρουσίαση του θέματος παρακολούθησαν και έκαναν παρεμβάσεις η Περιφερειακή Σύμβουλος Μαρία Νερούτσου, η σύμβουλος της Ρένας Δούρου σε θέματα περιβάλλοντος, Μαργαρίτα Καραβασίλη, ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, ο μελετητής της Πρότασης Οριοθέτησης – Διευθέτησης του ρέματος της Πικροδάφνης Κάρολος Ελευθεράκος, κάτοικοι των παραρρεμάτιων περιοχών και εκπρόσωποι φορέων πολιτών που ασχολούνται με την προστασία και διάσωση της Πικροδάφνης.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΔΩ

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.