Θρίλερ στα Λιμανάκια: Θα μιλήσουν τα τατουάζ; (EIKONEΣ)




taou5

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής παραγγελίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, φωτογραφίες από τα τατουάζ του άγνωστου άνδρα, ο οποίος βρέθηκε απανθρακωμένος, στις  15 Ιουνίου σε χωμάτινο δρόμο στην περιοχή Λιμανάκια της Βουλιαγμένης.

Από την μέχρι τώρα αστυνομική έρευνα δεν κατέστη δυνατή η ταυτοποίηση των στοιχείων του θύματος.

Σύμφωνα με τον Ιατροδικαστή, πρόκειται για λευκό άνδρα ύψους 1,70-1,80μ, κανονικής σωματικής διάπλασης, ηλικίας 35-45 ετών. Επιπλέον το θύμα είχε στο σώμα του την ακόλουθη δερματοστιξία (τατουάζ):

1. Στο δεξί αντιβράχιο, μια γυμνή γυναίκα και τις λέξεις «Σ-ΠΑΤΙΔΑΣ» ή «Σ-ΠΑΓΙΔΑΣ» και «Σ-ΤΣΑΓΑΝΙΟΣ» ή «Σ-ΤΣΑΤΑΝΙΟΣ»

tatou1

2. Στην αριστερή πηχεοκαρπική χώρα, τις λέξεις «ΝΙΚΟΣ-ΦΟΥΛΑ» και «ΜΑΝΤΡΑΣ» ή «ΗΑΝΤΡΑΣ»

tatou2

 

 

 

3. Στον δεξιό βραχίονα, ένα χελιδόνι και τη λέξη «ΜΑΝΑ»

tatou3

4. Στον αριστερό βραχίονα, μία γυναικεία μορφή

tatou4

5. Στο αριστερό αντιβράχιο, ένα γυναικείο πρόσωπο

taou5

6. Στον αριστερό δείκτη, τον αριθμό «69»

tatou6

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, αποσκοπεί στην παροχή πληροφοριών σχετικά με την ταυτότητα του θύματος και του δράστη της ανθρωποκτονίας.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476226, 210-6476232 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

eglimalima

Σκηνικό που παραπέμπει σε σενάριο «γκραν γκινιόλ» στήθηκε χθες τα ξημερώματα στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης από τον ή τους δράστες ενός εγκλήματος απίστευτης αγριότητας! Λίγες ώρες μετά τη δολοφονία του άνδρα, ένας ανυποψίαστος ψαράς βρέθηκε μπροστά στη φρικιαστική εικόνα του πτώματος, που ήταν σφηνωμένο στα βράχια, σε ένα σημείο που είναι εδώ και χρόνια στέκι των gays.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΠΑΝΟΥespessonews.gr

Οι συνθήκες υπό τις οποίες δολοφονήθηκε ο άτυχος άνδρας προκαλούν ρίγος, ενώ οι Αρχές ψάχνουν προς όλες τις κατευθύνσεις όσον αφορά τα κίνητρα, έχοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο του σεξουαλικού εγκλήματος. Το πρόσωπό του είχε πολτοποιηθεί και έφερε εκτεταμένα εγκαύματα σε όλο το σώμα του, σε τέτοιον βαθμό που να μην μπορεί καν να προσδιοριστεί η ηλικία του!

Οπως φαίνεται, ο φλεγόμενος άνδρας είχε δεχθεί και πυροβολισμούς στο πρόσωπο, που κατέστρεψαν εντελώς τα χαρακτηριστικά του, ενώ ο ή οι δολοφόνοι τού είχαν δώσει και τη χαριστική βολή στον κρόταφο. Μάλιστα, οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο οι αδίστακτοι φονιάδες να έριξαν εύφλεκτο υγρό στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα του και να τον παρέδωσαν στις φλόγες ενώ ήταν ακόμη ζωντανός, πριν βάλουν τέλος στο μαρτύριό του πυροβολώντας τον στο κεφάλι!

Κι αυτό, γιατί η κύρια εστία φωτιάς εντοπίζεται σε απόσταση λίγων μέτρων από την παραλιακή λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου, ενώ οι φλόγες ακολουθούν μια διαδρομή στην οποία έχουν καεί τα ξερόχορτα, μέχρι τα βράχια, 20 μέτρα μακριά από τη θάλασσα, όπου βρέθηκε το πτώμα.

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, ο άτυχος άνδρας να προσπάθησε να τρέξει και να πέσει στο νερό όταν τυλίχθηκε στις φλόγες, αλλά οι δράστες να ανέκοψαν την προσπάθειά του πυροβολώντας τον εν ψυχρώ.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής θεωρούν πιθανό και το ενδεχόμενο οι άγνωστοι πρώτα να πυροβόλησαν το θύμα στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να το πολτοποιήσουν, και στη συνέχεια να το πυρπόλησαν, με σκοπό να εξαφανίσουν όλα τα στοιχεία από το σημείο της δολοφονίας και κυρίως την ταυτότητα του νεκρού.

Προς το παρόν, πάντως, δεν έχει σταθεί δυνατό να διαπιστωθούν τα στοιχεία ταυτότητας του θύματος, που φορούσε μόνο ένα φανελάκι κι ένα μαύρο εσώρουχο, και εκτιμήθηκε αρχικά ότι είναι μεταξύ 35 και 45 ετών, χωρίς όμως να αποκλείεται να είναι μεγαλύτερος.

Οι ειδικοί των εργαστηρίων της Αστυνομίας προσπαθούν να βρουν δακτυλικά αποτυπώματα στην καμένη σορό για να ανακαλύψουν από αυτά την ταυτότητα του νεκρού, αν βέβαια ήταν σεσημασμένος.

Η αποκάλυψη του μακάβριου ευρήματος έγινε στις 05.30 χθες τα ξημερώματα από έναν κάτοικο της περιοχής, που πήγε στο σημείο για να ψαρέψει με το καλάμι του από τη στεριά.

Εκπληκτος, είδε το άγρια κακοποιημένο πτώμα του άγνωστου άνδρα στα βράχια που αποτελούν εδώ και πολλά χρόνια χώρο συγκέντρωσης ομοφυλοφίλων και αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία. Οπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής που έφθασε στο σημείο, η δολοφονία διαπράχθηκε μόλις δύο ώρες πριν από την ανεύρεση του πτώματος, δηλαδή γύρω στις 03.30 τα ξημερώματα.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.