Street tennis: “Η Λένα μας, για το τένις και τα παιδιά μας”




lenastreet

Ξεχωριστή εκδήλωση «Street tennis», στο πλαίσιο της Πανελλήνιας εκστρατείας προσέγγισης των παιδιών στον αθλητισμό με σύνθημα: «Η Λένα μας, για το τένις και τα παιδιά μας», διοργανώνει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, και ο Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου (ΟΑΠΠΑ) την Κυριακή 5 Ιουνίου,  στο Δημοτικό Παρκινγκ απέναντι από τον Ι.Ν. Αγίου Ιωάννη στην κεντρική πλατεία Βούλας από τις 11.00 έως τις 14.00.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η υποστήριξη του ανθρωπιστικού οργανισμού Lifeline Hellas. www.lifelinegr.org και πρωταγωνίστρια της θα είναι η Πρωταθλήτρια του τένις, Λένα Δανιηλίδου.

Η εκδήλωση έχει στόχο να φέρει τους νέους πιο κοντά στον αθλητισμό και ειδικότερα στο άθλημα του τένις, προσφέροντας τους έτσι μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Μέσω του τένις «on the road», οι μικροί αθλητές έχουν την ευκαιρία να έχουν μια πρώτη επαφή με το άθλημα, σε παιγνιώδη μορφή, και να το γνωρίσουν από την πρωταθλήτρια, αλλά και με σημαντική θέση στην Παγκόσμια κατάταξη του τένις, Λένα Δανιηλίδου, ώστε να είναι μια ξεχωριστή στιγμή γι’ αυτά.

Η εκδήλωση πραγματοποιείτε με την ευγενική χορηγία των εταιριών: Βίκος, Το Παγωτό, Wilson, Παπαδοπούλου και Water Action.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.