Πρωταθλητές χαράς και διασκέδασης (EIKONEΣ)
po6

H Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Αγίου Δημητρίου, πιστή στο ραντεβού της με τους μικρούς μπαλαδόρους, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της, πραγματοποίησε και φέτος το 5ο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Δημοτικών Σχολείων του Δήμου μας, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος, αλλά και τη συνδρομή της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

540 μαθητές από 17 Δημοτικά σχολεία του δήμου μας, μάγεψαν με το ήθος τους και τις ικανότητές τους, στο «5o πρωτάθλημα – γιορτή ποδοσφαίρου δημοτικών σχολείων» που διοργανώθηκε στο δημοτικό γήπεδο, στην περιοχή του Ασυρμάτου, τα Σαββατοκύριακα 21-22 και 28-29 Μαΐου.

Η ατμόσφαιρα στις εξέδρες των γηπέδων και στα γύρω μπαλκόνια των πολυκατοικιών ήταν «καυτή» κι αυτό δεν οφειλόταν μόνο στην δυνατή μουσική και την παρουσία των γονέων και των παιδιών με τις βουβουζέλες και τα τύμπανα. αλλά και στην παρουσία των cheerleaders, που είχαν ακολουθήσει τα σχολεία τους.

Τους Τελικούς σφύριξε Διαιτητής, μέλος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αθήνας, στον οποίο απονεμήθηκε αναμνηστική πλακέτα για την προσφορά του.

Επίσης, αναμνηστικές πλακέτες απονεμήθηκαν στη Unicef, στο WWF και τo Σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος, που για μια ακόμη φορά βρίσκονταν κοντά μας και ενημέρωναν μικρούς και μεγάλους για το έργο τους.

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να κάνουμε για το Σώμα Εθελοντών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που έδωσε το δυναμικό “παρών” για μια ακόμη φορά και στην φετινή διοργάνωση του πρωταθλήματος, φροντίζοντας να παρέχει τις πρώτες βοήθειες μέχρι και την τελευταία στιγμή της λήξης των αγώνων και της τελετής απονομής και βράβευσης των σχολείων που συμμετείχαν.

po1

po2

po3

po4

po5

Για την ιστορία, το 10ο Δημοτικό σχολείο, στις τάξεις Δ- ΣΤ, κατάφερε να κερδίσει το 5ο Δημοτικό σχολείο, ενώ το 3ο Δημοτικό Σχολείο, στα «μικρά», Α- Γ τάξη, κέρδισε το 10ο Δημοτικό Σχολείο.
Τα κύπελλα ήθους απονεμήθηκαν στο 15ο Δημοτικό Σχολείο (Δ- ΣΤ Τάξη) και στο 13ο Δημοτικό Σχολείο (Α- Γ τάξη).

Δύο ακόμη κύπελλα, σήκωσαν οι πρώτοι σκόρερ που ήταν από το 3ο και το 10ο Δημοτικό Σχολείο αντίστοιχα, ενώ όλα τα παιδιά πήραν αναμνηστικό δίπλωμα, καθώς και μετάλλια που είχαν φιλοτεχνηθεί από τα παιδιά και τους εκπαιδευτές του κέντρου διημέρευσης Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες».

Το κύριο μήνυμα της διοργάνωσης ήταν «ΝΑΙ στον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, ΟΧΙ στη ΒΙΑ, ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ».
Δίνουμε ραντεβού για το 2017…
Ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή, για τη βοήθεια και την συνεργασία τους.

Η οργανωτική επιτροπή
Γιάννης Κουλουρίδης – Παναγιώτης Πιτσιλός

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.