“Πόλεμος” Σπίρτζη – Πιτσιόρλα για το Ελληνικό




spirtzispitsiorlas
Νέες βολές κατά των ιδιωτικοποιήσεων αλλά και κατά του ΤΑΙΠΕΔ εξαπέλυσε ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης,  μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ.

«Το ΤΑΙΠΕΔ είναι ένας οργανισμός που στήθηκε από τις προηγούμενες κυβερνήσεις με έναν στόχο:  Πώς θα ξεπουλήσει» υποστήριξε ο υπουργός Υποδομών. Μάλιστα, απάντησε ο ίδιος στο ερώτημα αν η διοίκησή του ΤΑΙΠΕΔ  λειτουργεί αυτόνομα: «Πολλές φορές λειτουργεί ερήμην της κυβέρνησης. Πάρα πολλές φορές»!
Για το γεγονός ότι  ο επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ Στέλιος Πιτσιόρλας έχει διαφορετική άποψη,  ο κ. Σπίρτζης σχολίασε ειρωνικά: «Ο καθένας έχει την άποψή του σε αυτό το θέμα. Εγώ πιστεύω ότι ο κ. Πιτσιόρλας έχει ένα μεγάλο ταλέντο που χάνεται στη χώρα μας. Πρέπει να είχε αναλάβει κάτι πολύ μεγαλύτερο».
Ο υπουργός Υποδομών πρόσθεσε: «Από κει και πέρα θεωρώ ότι το ΤΑΙΠΕΔ είναι ένας οργανισμός που δεν εξυπηρετεί το δημόσιο συμφέρον. Έγινε για συγκεκριμένο σκοπό από τις προηγούμενες κυβερνήσεις. Δεν αντικατοπτρίζει την πολιτική μας και γι’ αυτό δόθηκε μάχη από τον πρωθυπουργό στη διαπραγμάτευση, να φύγει μεγάλο κομμάτι της δημόσιας περιουσίας και να δημιουργηθεί το νέο ταμείο που δεν θα κινείται στην ίδια λογική με αυτή που κινείτο μέχρι τώρα το ΤΑΙΠΕΔ».
Πιτσιόρλας:  Με τον Σπίρτζη έχουμε τελείως διαφορετική διαδρομή και διαφορετικές αξίες   
Με αφορμή τις δηλώσεις του  κ. Σπίρτζη στην ΕΡΤ, ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ κ. Στέργιος Πιτσιόρλας δήλωσε με…  νόημα (εννοώντας προφανώς και το γεγονός ότι ο υπουργός Υποδομών προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ): «Στον κ. Σπίρτζη δεν προτίθεμαι να απαντήσω. Εκτός από διαφορετικές απόψεις, έχουμε τελείως διαφορετική διαδρομή και διαφορετική κλίμακα αξιών».
ΠΗΓΗ: star.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.