Πληρωμές με πιστωτικές κάρτες στα 3Β




pos2

Ολοκληρώθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες, προκειμένου να μπορεί η ταμειακή υπηρεσία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης να δέχεται πληρωμές με όλες τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, πλην των American Express και Diners.

Πλέον, από την Τρίτη 21 Ιουνίου, θα τεθούν σε λειτουργία τα POS στα ταμεία που λειτουργούν στα δημοτικά καταστήματα Βούλας και Βουλιαγμένης, και θα μπορούν να εκτελούνται όλες οι πληρωμές προς το Δήμο, με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες.

Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με τις πληρωμές που γίνονται ήδη προς τον Δήμο μέσω διαδικτύου, (e-banking), ολοκληρώνουν τις ενέργειες που μπορεί να κάνει ο Δήμος, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που δημιουργούν στο κοινό τα capital controls, σε ότι αφορά τις συναλλαγές του με το δημοτικό ταμείο.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.