Παραμένει κλειστό το κέντρο του Κιάμου – Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής εκτέλεσης για την αποσφράγιση




kiakolaz-1-580x344

Απορρίφθηκε από το Διοικητικό Πρωτοδικείο Πειραιά, η αίτηση αναστολής της εταιρείας «Ειρηνικός Εκμετάλλευση Καταστημάτων Εστίασης και Κέντρων Διασκέδασης Ανώνυμη Εταιρεία», για την αποσφράγιση του νυχτερινού κέντρου «Must Seaside Club», στο οποίο είχε προγραμματιστεί, να εμφανίζεται ο Πάνος Κιάμος.

Η εταιρεία κατάθεσε την αίτηση προκειμένου να προσβάλει απόφαση του Δημάρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, για την σφράγιση του καταστήματος, η οποία εκδόθηκε και εκτελέστηκε την περασμένη Παρασκευή 24 Ιουνίου, με το αιτιολογικό ότι μετά από έλεγχο των αρμόδιων αρχών, διαπιστώθηκε, ότι η επιχείρηση δεν διαθέτει τις απαιτούμενες άδειες και πιστοποιητικά. Το δικαστήριο δέχθηκε τους ισχυρισμούς του Δήμου και απέρριψε την αίτηση της επιχείρησης.

Για την εξέλιξη αυτή, ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης εξέφρασε την ικανοποίηση του και δήλωσε: «Είχαμε και έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Όπως είχα δηλώσει την περασμένη εβδομάδα, οι εποχές που ο κάθε επιχειρηματίας έκανε ότι ήθελε, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει, να δίνει καθημερινό αγώνα για να διαφυλάξει την υψηλή ποιότητα ζωής των κατοίκων της πόλης μας, αλλά και τη νομιμότητα. Προτρέπουμε, όσους επιθυμούν να διατηρούν επιχειρήσεις στην πόλη μας, να προσαρμοστούν στη νέα αυτή πραγματικότητα, της νομιμότητας και της διαφάνειας».

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.