Παραλιακή: Σαφάρι της Οικονομικής Αστυνομίας
paravaseis

Η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας και η Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, σε συνεργασία με το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας, πραγματοποίησε το διήμερο 25 και 26-06-2016, μεγάλο αριθμό ελέγχων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (μπαρ, εστιατόρια κ.λπ.), σε διάφορες περιοχές της Αττικής και της Χαλκιδικής, για την εφαρμογή της φορολογικής, ασφαλιστικής και αγορανομικής νομοθεσίας.

Στο πλαίσιο των ελέγχων, διαπιστώθηκαν συνολικά είκοσι δύο (22) παραβάσεις της ασφαλιστικής και πέντε (5) παραβάσεις της φορολογικής νομοθεσίας και συγκεκριμένα:

Στην Αττική

 • Σε παραλιακό κατάστημα – μπαρ στη Νοτιοανατολική Αττική, βρέθηκαν να απασχολούνται τέσσερις (4) εργαζόμενοι, οι οποίοι δεν ήταν καταχωρημένοι στους πίνακες προσωπικού.
 • Σε παραλιακό κατάστημα – μπαρ στη Νοτιοανατολική Αττική, βρέθηκαν να απασχολούνται τέσσερις (4) εργαζόμενοι, χωρίς να επιδειχθούν οι σχετικοί πίνακες προσωπικού.
 • Σε εστιατόριο στη Νοτιοανατολική Αττική, διαπιστώθηκαν τρεις (3) παραβάσεις της ασφαλιστικής – εργατικής νομοθεσίας.
 • Σε εστιατόριο στη Νοτιοανατολική Αττική, διαπιστώθηκαν δύο (2) παραβάσεις της ασφαλιστικής – εργατικής νομοθεσίας.
 • Σε εστιατόριο στη Νοτιοανατολική Αττική, διαπιστώθηκαν τρεις (3) παραβάσεις της ασφαλιστικής – εργατικής νομοθεσίας.
 • Σε εστιατόριο στη Γλυφάδα, διαπιστώθηκε να απασχολούνται έντεκα (11) εργαζόμενοι να επιδειχθούν οι σχετικοί πίνακες προσωπικού.
 • Σε εστιατόριο στο Χαλάνδρι, διαπιστώθηκε η μη έκδοση μίας (1) απόδειξης λιανικών συναλλαγών συνολικού ύψους 95,40 ευρώ, ενώ βεβαιώθηκαν και δύο (2) παραβάσεις της ασφαλιστικής – εργατικής νομοθεσίας.
 • Σε καφέ-μπαρ-εστιατόριο στο Χαλάνδρι, βεβαιώθηκαν τέσσερις (4) παραβάσεις της ασφαλιστικής – εργατικής νομοθεσίας.
 • Σε εστιατόριο στο Μαρούσι, διαπιστώθηκε η μη έκδοση δύο (2) αποδείξεων λιανικών συναλλαγών συνολικής αξίας 160 ευρώ, ενώ βρέθηκαν να απασχολούνται επτά (7) εργαζόμενοι, χωρίς να γίνει επίδειξη των πινάκων προσωπικού.
 • Σε μπαρ-εστιατόριο στο Μαρούσι, διαπιστώθηκε να απασχολούνται τρεις (3) εργαζόμενοι, για τους οποίους δεν έγινε επίδειξη των πινάκων προσωπικού, ενώ βεβαιώθηκε και μία (1) παράβαση της ασφαλιστικής-εργατικής νομοθεσίας.
 • Σε εστιατόριο στη Νέα Ερυθραία, διαπιστώθηκε η μη έκδοση οκτώ (8) αποδείξεων λιανικής πώλησης συνολικής αξίας 378,70 ευρώ.
 • Σε εστιατόριο στην Κηφισιά, διαπιστώθηκαν η μη έκδοση μίας απόδειξης λιανικής πώλησης συνολικής αξίας τριάντα ευρώ 30 ευρώ και η απασχόληση δέκα τεσσάρων (14) εργαζομένων, για το σύνολο των οποίων δεν επεδείχθη πίνακας προσωπικού. Επιπλέον εντοπίστηκαν να απασχολούνται δύο (2) αλλοδαποί που δεν έφεραν τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα.
 • Σε εστιατόριο στην Κηφισιά, βρέθηκε να απασχολείται ένας (1) εργαζόμενος, για τον οποίο δεν επεδείχθη πίνακας προσωπικού.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.