Παραλιακή: Σαφάρι της Οικονομικής Αστυνομίας


paravaseis

Η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας και η Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, σε συνεργασία με το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας, πραγματοποίησε το διήμερο 25 και 26-06-2016, μεγάλο αριθμό ελέγχων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (μπαρ, εστιατόρια κ.λπ.), σε διάφορες περιοχές της Αττικής και της Χαλκιδικής, για την εφαρμογή της φορολογικής, ασφαλιστικής και αγορανομικής νομοθεσίας.Aνδρέας Κονδύλης: Κάνουμε τα ρέματα γραμμικά πάρκα πρασίνου και χώρους περιπάτου

Στο πλαίσιο των ελέγχων, διαπιστώθηκαν συνολικά είκοσι δύο (22) παραβάσεις της ασφαλιστικής και πέντε (5) παραβάσεις της φορολογικής νομοθεσίας και συγκεκριμένα:

Στην Αττική

 • Σε παραλιακό κατάστημα – μπαρ στη Νοτιοανατολική Αττική, βρέθηκαν να απασχολούνται τέσσερις (4) εργαζόμενοι, οι οποίοι δεν ήταν καταχωρημένοι στους πίνακες προσωπικού.
 • Σε παραλιακό κατάστημα – μπαρ στη Νοτιοανατολική Αττική, βρέθηκαν να απασχολούνται τέσσερις (4) εργαζόμενοι, χωρίς να επιδειχθούν οι σχετικοί πίνακες προσωπικού.
 • Σε εστιατόριο στη Νοτιοανατολική Αττική, διαπιστώθηκαν τρεις (3) παραβάσεις της ασφαλιστικής – εργατικής νομοθεσίας.
 • Σε εστιατόριο στη Νοτιοανατολική Αττική, διαπιστώθηκαν δύο (2) παραβάσεις της ασφαλιστικής – εργατικής νομοθεσίας.
 • Σε εστιατόριο στη Νοτιοανατολική Αττική, διαπιστώθηκαν τρεις (3) παραβάσεις της ασφαλιστικής – εργατικής νομοθεσίας.
 • Σε εστιατόριο στη Γλυφάδα, διαπιστώθηκε να απασχολούνται έντεκα (11) εργαζόμενοι να επιδειχθούν οι σχετικοί πίνακες προσωπικού.
 • Σε εστιατόριο στο Χαλάνδρι, διαπιστώθηκε η μη έκδοση μίας (1) απόδειξης λιανικών συναλλαγών συνολικού ύψους 95,40 ευρώ, ενώ βεβαιώθηκαν και δύο (2) παραβάσεις της ασφαλιστικής – εργατικής νομοθεσίας.
 • Σε καφέ-μπαρ-εστιατόριο στο Χαλάνδρι, βεβαιώθηκαν τέσσερις (4) παραβάσεις της ασφαλιστικής – εργατικής νομοθεσίας.
 • Σε εστιατόριο στο Μαρούσι, διαπιστώθηκε η μη έκδοση δύο (2) αποδείξεων λιανικών συναλλαγών συνολικής αξίας 160 ευρώ, ενώ βρέθηκαν να απασχολούνται επτά (7) εργαζόμενοι, χωρίς να γίνει επίδειξη των πινάκων προσωπικού.
 • Σε μπαρ-εστιατόριο στο Μαρούσι, διαπιστώθηκε να απασχολούνται τρεις (3) εργαζόμενοι, για τους οποίους δεν έγινε επίδειξη των πινάκων προσωπικού, ενώ βεβαιώθηκε και μία (1) παράβαση της ασφαλιστικής-εργατικής νομοθεσίας.
 • Σε εστιατόριο στη Νέα Ερυθραία, διαπιστώθηκε η μη έκδοση οκτώ (8) αποδείξεων λιανικής πώλησης συνολικής αξίας 378,70 ευρώ.
 • Σε εστιατόριο στην Κηφισιά, διαπιστώθηκαν η μη έκδοση μίας απόδειξης λιανικής πώλησης συνολικής αξίας τριάντα ευρώ 30 ευρώ και η απασχόληση δέκα τεσσάρων (14) εργαζομένων, για το σύνολο των οποίων δεν επεδείχθη πίνακας προσωπικού. Επιπλέον εντοπίστηκαν να απασχολούνται δύο (2) αλλοδαποί που δεν έφεραν τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα.
 • Σε εστιατόριο στην Κηφισιά, βρέθηκε να απασχολείται ένας (1) εργαζόμενος, για τον οποίο δεν επεδείχθη πίνακας προσωπικού.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X