Βρέθηκε απανθρακωμένο πτώμα στη Βάρκιζα (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




varkiza1

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει το φρικτό δυστύχημα που έγινε το πρωί στην Βάρκιζα με θύμα έναν άνδρα ο οποίος βρέθηκε απανθρακωμένος στο αυτοκίνητό του.
Λίγο μετά τις 09.30 το πρωί, γείτονες και περαστικοί είδαν φωτιά από το σημείο που είχε παρκάρει ο άτυχος άνδρας το αυτοκίνητό του και ειδοποίησαν την πυροσβεστική.

Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής έφτασαν στο σημείο το οποίο βρίσκεται κοντά στο νυχτερινό κέντρο Ribas της Βάρκιζας. Μόλις έφτασαν στην περιοχή οι πυροσβέστες είδαν το αυτοκίνητο με τον απανθρακωμένο άνδρα. Στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό. Αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα ρίξουν φως στο περιστατικό.

O ανιψιός του θύματος μιλώντας στο newsit.gr είπε ότι κανείς δεν ξέρει πως έγινε το κακό. «Πρέπει να έπαθε σοκ και γι’ αυτό κάηκε ζωντανός. Ηταν καινούριο αυτοκίνητο. Μπορεί να ήταν 84 ετών αλλά ήταν σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Χειμώνα – καλοκαίρι ερχόταν εδώ».

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ: newit.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.