Η μεγάλη γιορτή του Θουκυδίδειου ΓΣ Αλίμου (ΕΙΚΟΝΕΣ)




tzel9

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Τουρνουά γενικής-ακροβατικής γυμναστικής που διοργάνωσε ο Θουκυδίδειος ΓΣ Αλίμου υπό την αιγίδα του δήμου Αλίμου στις 16-6-2016 στο κλειστό γυμναστήριο Αλίμου.

Στο τουρνουά συμμετείχαν περίπου 200 αθλητές από 4-30 χρονών αλλά και αθλητές ΑμεΑ οι οποίοι απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι η ψυχή όταν θέλει όλα τα μπορεί.

Το “παρών” έδωσαν ο χρυσός ολυμπιονίκης στους κρίκους Δημοσθένης Ταμπάκος, η πρώην πρωταθλήτρια Ελλάδος και πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια που συμμετείχε σε ολυμπιακούς αγώνες στο άθλημα της ρυθμικής γυμναστικής, Μαρία Αλεβίζου και η πρώην ομοσπονδιακή προπονήτρια ενόργανης γυμναστικής και πρωταθλήτρια Ελλάδος στην ενόργανη γυμναστική Μαργαρίτα Πέρρου.

tzel1

tzel2

tzel3

tzel4

tzel5

tzel6

tzel7

 Βραβεύτηκαν επίσης η εθνική ομάδα ΑμεΑ ιστιοπλοϊας και ο προπονητής τους Ιάκωβος Κικιανής που εκπροσώπησαν τη χώρα μας στο Πανευρωπαικό πρωτάθλημα που έγινε στην Ολλανδία και ο Αλέξανδρος Ανθής  πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής.

Οι γονείς βράβευσαν τους αντιδημάρχους τον Δημήτρη Δημάκη και Αναστασία Σιμητροπούλου για τη στήριξη τους στο σύλλογο.

Για την πετυχημένη διοργάνωση δούλεψαν πολύ 10 εθελόντριες μητέρες των παιδιών του συλλόγου.

Παρουσιαστές της εκδήλωσης ήταν η Ντέπη Τζελέπη, τεχνική σύμβουλος και προπονήτρια του συλλόγου και ο Τάκης Τάγκαλος γενικός γραμματέας του συλλόγου γονέων του 4ου Λυκείου Αλίμου και μέλος της Ένωσης Λογοτεχνων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, η αντιδήμαρχος Δώρα Σύρμα, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Μαριόλης, Στέφανος Διαμαντής, Χριστίνα Βράνη, Μάνος Γαρυφαλλάκης, Μαίρη Ανανιάδου και Νίκος Αλεξόπουλος ο αντιπρόεδρος του ΘΟΠΑΑ , Νίκος Αλβανός και η πρώην δημοτική σύμβουλος Μαρία Μουτσάτσου.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.