Λίγο πριν την πρεμιέρα: Μπουλντόζες έξω από το μαγαζί του Κιάμου στη Βούλα (ΕΙΚΟΝΕΣ)




kiamoskolaz
Επεισοδιακή αναμένεται να είναι η πρεμιέρα του Πάνου Κιάμου, απόψε, στο “Must Seaside Club” (πρώην Ειρηνικός), απέναντι από το Ασκληπιείο Βούλας και δίπλα στο Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία (πρώην ΠΙΚΠΑ) .
Ο δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης έστειλε μπουλντόζες για να αναπλάσει το χώρο που βρίσκεται έξω από το κέντρο και ανήκει στην ΕΤΑΔ (Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε.).

Υπάλληλοι της επιχείρησης εμπόδισαν τα συνεργεία βάζοντας αυτοκίνητα στο σημείο που θα γίνουν οι εργασίες και όλοι κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα. Κάτοικοι της περιοχής έχουν κάνει  διαμαρτυρίες για την ένταση της μουσικής που ενοχλεί τους ασθενείς του νοσοκομείου.

Σήμερα το πρωί όταν τα συνεργεία πήγαν ξανά στο έξω από το νυχτερινό κέντρο βρέθηκαν μπροστά σε ένα απροσπέλαστο τείχος από νταλίκες.

blo2

blo1
Ακολουθεί ρεπορτάζ από το notiareport.gr για όσα συνέβησαν χτες:
Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στο πλαίσιο του καλλωπισμού της εισόδου της πόλης, πήρε πρωτοβουλία να αναλάβει την ανάπλαση του χώρου που βρίσκεται έξω από τον «Ειρηνικό» με δικά του έξοδα ωστόσο συνάντησε την αντίδραση… της επιχείρησης.

Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά και ο καθένας να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.Όπως περιγράψαμε και στη εισαγωγή ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στο πλαίσιο του καλλωπισμού της πόλης πήρε πρωτοβουλία να αναλάβει την ανάπλαση του χώρου. Να επισημάνουμε πως η συγκεκριμένη μελέτη είχε ενταχθεί από το 2012 από την ΕΤΑΔ που αφορά την γενικότερη ανάπλαση του παραλιακού χώρου και στο συγκεκριμένο σημείο προβλέπεται η κατασκευή κράσπεδου και η φύτευση πρασίνου.

 kiamos4
boulto2

 

kiamos3

boulto1

Τα συνεργεία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης βρέθηκαν νωρίς το πρωί στο σημείο για να ξεκινήσουν τις εργασίες αφού πρώτα είχε ζητήσει και είχε πάρει την σχετική άδεια από την ΕΤΑΔ Α.Ε. Λογάριαζαν όμως χωρίς τον…«ξενοδόχο»!

Ο επιχειρηματίας, μόλις αντιλήφθηκε ότι επρόκειτο να γίνει η ανάπλαση, παρεμπόδισε τα συνεργεία του Δήμου, όλοι οι εμπλεκόμενοι οδηγήθηκαν στο τοπικό τμήμα να λυθεί το θέμα, και μέχρι να επιστρέψουν όλοι με την άδεια του διοικητή να προχωρήσει το έργο, ο χώρος είχε καταληφθεί από αυτοκίνητα “πελατών” με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να συνεχίσουν τις εργασίες τα συνεργεία.

kiamos2

 Να υπογραμμίσουμε πως ο χώρος έξω από το μαγαζί είναι της ΕΤΑΔ, και δεν είναι μέσα στο μισθωτήριο, με απλά λόγια δεν ανήκει στον επιχειρηματία.

Το κλίμα ήταν έντονο ανάμεσα στον επιχειρηματία και στους ανθρώπους του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης –παρά τις 12 και πλέον ώρες διαβουλεύσεων-σε καμία περίπτωση δεν εκτροχιάστηκε η κατάσταση.

Η συνέχεια αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον…

Υπενθυμίζουμε πως σήμερα Πέμπτη στο συγκεκριμένο μαγαζί κάνει «πρεμιέρα» ο Πάνος Κιάμος…

kiamos1

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Λίγο πριν την πρεμιέρα: Μπουλντόζες έξω από το μαγαζί του Κιάμου στη Βούλα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

  • 23/06/2016 at 8:41 πμ
    Permalink

    Καλή σας ημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω δύο πράγματα. Α) Το περασμένο Σάββατο από τις 23 μέχρι τις 6 το πρωί της Κυριακής ερχόταν στο σπίτι μας, που είναι στην Ι.Μεταξά απέναντι από την Α΄πλάζ, μουσική live στη διαπασών. Τηλεφωνήσαμε δυο φορές στο Αστυνομικό τμήμα να ζητήσουμε βοήθεια και μας είπαν ότι αυτή είναι δουλειά του Δήμου που έδωσε την άδεια λειτουργίας του κέντρου. Μήπως γνωρίζετε ποιο είναι το κέντρο αυτό;
    Β) Από εκεί που μέχρι και πέρυσι είχαμε τα βράδια την ησυχία μας, μαζί με τα κουνούπια και τις ζέστες μας, τώρα θα έχουμε δυο νυχτερινά κέντρα να μας ζαλίζουν τις νύχτες.
    Ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία και αν ξέρετε κάτι ας με ενημερώσετε.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.