Ηλιούπολη: Eπιδείξεις των τμημάτων πολιτισμού και αθλητισμού




epid2

Σε μια λαμπερή βραδιά στην οποία παρευρέθηκε πλήθος κόσμου, πραγματοποιήθηκε στο ανακαινισμένο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Δ. Κιντής» η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης – «Γρηγόρης Γρηγορίου» με τίτλο «Ονειρεύομαι τον κόσμο…».

Μια παράσταση Αθλητισμού – Χορού – Μουσικής – Ζωγραφικής των τμημάτων μπαλέτου, μοντέρνων χορών, οριεντάλ, αεροβικής γυμναστικής, παραδοσιακών χορών, παιδικής ζωγραφικής, και καθηγητών και σπουδαστών του Δημοτικού Ωδείου Ηλιούπολης που μας ταξίδεψε στις μουσικές και τους χορούς του κόσμου.

Στο φιλόξενο Θέατρο της Ηλιούπολης οι πολίτες, μικροί και μεγάλοι, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και να γνωρίσουν αθλητικά και πολιτιστικά προγράμματα για όλες τις ηλικίες που υλοποιούνται από τον «Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. – Γρηγόρης Γρηγορίου» στην πόλη μας.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Βαλασόπουλος αναφέρθηκε στις ενέργειες της Διοίκησης για την στήριξη των προγραμμάτων άθλησης – χορού – μουσικής με ασφαλείς και άρτιες υποδομές για τους πολίτες. Τόνισε επίσης τη σύζευξη των τμημάτων αθλητισμού και πολιτισμού με στόχο την προαγωγή της αθλητικής και πολιτιστικής δραστηριότητας στους

Όπως σημείωσε ο Πρόεδρος του «Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. – Γρηγόρης Γρηγορίου», κ. Θεμιστοκλής Γιαννόπουλος τέτοιου είδους εκδηλώσεις συμβάλουν στη δημιουργική και ελεύθερη έκφραση και αναπτύσσουν πολύπλευρα και ανοδικά την αθλητική και πολιτιστικήδράση του Ν.Π. που εμπλουτίζεται με νέες πρωτοβουλίες και σχέδια. Στο τέλος ευχαρίστησε τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση, τα παιδιά και τους ενήλικες για τη συμμετοχή τους και το προσωπικό για τη διοργάνωση της γιορτής.

Κατά την αποχώρηση, οι γονείς απηύθυναν ερωτήσεις, στις οποίες δόθηκαν διευκρινιστικές απαντήσεις από το προσωπικό του Νομικού Προσώπου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων κ. Χρήστος Κοκοτίνης, κ.Δημήτρης Πανταζόπουλος και η κ. Αργυρώ Πίκουλα, ο Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής κ. Χρήστος Καλαρρύτης, η Πρόεδρος του Ν.Π. Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας εκπαίδευσης κ. Χριστίνα Σερέτη και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Αγγελική Δουβή και κ. Γιάννης Πούλος.

epid3

epid1

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.