H δικηγόρος Δήμητρα Μελλά στη θέση του Παναγιώτη Νικολάου




paraitisi

Για προσωπικούς λόγους παραιτήθηκε o δημοτικός σύμβουλος Αλίμου, Παναγιώτης Νικολάου, ο οποίος είχε εκλεγεί με το συνδυασμό “Άλιμος Όλοι Μαζί”, του Νίκου Τσαμπαρλή. Τη θέση του θα καταλάβει η πρώτη επιλαχούσα Δήμητρα Μελλά.

Η επιστολή παραίτησης του Παναγιώτη Νικολάου:

Για αυστηρά προσωπικούς λόγους είμαι αναγκασμένος να παραιτηθώ από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου του συνδυασμού “Άλιμος Όλοι Μαζί”.

Πέραν τούτου, θα ήθελα να δοθεί η ευκαιρία και σε άλλους αξιόλογους υποψηφίους με το συνδυασμό να αποκτήσουν την εμπειρία αυτή και να προσφέρουν στον τόπο μας.

Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλους τους συνδημότες που με στήριξαν με τη ψήφο τους και θα ήθελα να γνωρίζουν πως όλο αυτό το διάστημα αγωνιζόμουν για το καλύτερο του δήμου μας και των ίδιων των δημοτών.

Ακόμη θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το Δημοτικό Συμβούλιο για την καλή συνεργασία που υπήρξε και να τους ευχηθώ καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο έργο τους.

Η παραίτησή μου αυτή δεν αναιρεί το ενδιαφέρον μου για τα κοινά, αλλά θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για το καλύτερο του δήμου μας.

Επίσης υποβάλλω την παραίτησή μου τόσο από τη θέση του Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου όσο και από τις επιτροπές στις οποίες είμαι μέλος.

mella

Το βιογραφικό της Δήμητρας Μελλά:

H Δήμητρα Μελά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Τελείωσε το Αρσάκειο Αθηνών και είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Διατηρεί οργανωμένο δικηγορικό γραφείο και είναι δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω. Ασκεί μάχιμη δικηγορία από το 1999. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Από το 2008 είναι Νομική Σύμβουλος στην πρώην ΕΘΕΛ και από το 2012 ανέλαβε τη Διεύθυνση της Νομικής Υπηρεσίας των Οδικών Συγκοινωνιών.

Είναι μητέρα δύο αγοριών του Πέτρου και του Κωνσταντίνου 14 και 13 χρονών αντίστοιχα.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.