Γιορτή αθλητισμού για τους μικρούς πρωταγωνιστές του ΑΟ Βουλιαγμένης (ΕΙΚΟΝΕΣ)




giortiaov1

Με πανηγυρικό τρόπο, βραβεύσεις, παιχνίδι και πολλά χαμόγελα γιόρτασαν τα αθλητικά τμήματα του ΑΟ Βουλιαγμένης τη λήξη της χρονιάς, την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016.

Με αφορμή τη γιορτή του ποδοσφαιρικού τμήματος, οι μικροί αθλητές των ακαδημιών και των υποδομών του ΑΟΒ για τα αθλήματα του μπάσκετ, του βόλεϊ και του τένις συγκεντρώθηκαν στις εγκαταστάσεις του ΑΟΒ στο Καβούρι και έλαβαν τιμητικές διακρίσεις για τις επιτυχίες και την προσπάθειά τους κατά τη χρονιά που πέρασε.

giortiaov3

giortiaov4

giortiaov2

giortiaov5

giortiaov6

Στο μπάσκετ η ομάδα mini αλλά και οι ακαδημίες (6-7-8) συμμετείχαν στα τουρνουά της ΕΣΚΑΝΑ, σημειώνοντας μια πολύ καλή πορεία.

Στό βόλεϊ οι αθλήτριες των ακαδημιών (μίνι 1 και μίνι 2) πραγματοποίησαν εσωτερικό τουρνουά, ενώ οι παγκορασίδες του ΑΟΒ πήραν για πρώτη φορά μέρος στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΑΑ.

Στο τένις οι αθλητές του ΑΟΒ παρουσίασαν μια χρονιά ανάπτυξης και εντατικής προπόνησης που αποδίδει καρπούς.

Η διακεκριμένη ομάδα στίβου του ΑΟΒ απουσίαζε εκτός Αττικής σε αγώνες.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.