Γεννηματά σε Τσίπρα: “Ντροπή να λες ότι στηρίζεις τους αδύναμους ενώ τους εξοντώνεις” (VIDEO)




ÅÐÉÓÊÅØÇ ÓÔÏ ÊÁÐÇ ÔÏÕ ÄÇÌÏÕ ÇËÉÏÕÐÏËÅÙÓ ÐÑÁÃÌÁÔÏÐÏÉÇÓÅ ÓÇÌÅÑÁ Ç ÐÑÏÅÄÑÏÓ ÔÏÕ ÐÁÓÏÊ ÖÙÖÇ ÃÅÍÍÇÌÁÔÁ--ÖÙÔÏ ×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓ//EUROKINISSI

Το ΚΑΠΗ Αγ. Μαρίνας στην Ηλιούπολη επισκέφθηκε το πρωί η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, επικεφαλής αντιπροσωπείας του ΠΑΣΟΚ αποτελούμενη από τη βουλευτή Εύη Χριστοφιλόπουλου και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Δημήτρη Καρύδη, συνοδευόμενη από το δήμαρχο Ηλιούπολης Βασίλη Βαλασόπουλο.

Η κ. Γεννηματά μετά τη συνάντηση εξαπέλυσε τα βέλη της κριτικής της στον πρωθυπουργό αναφέροντας ότι «είναι ντροπή να υποστηρίζει ο κ. Τσίπρας ότι στηρίζει τους αδύναμους την ώρα που τους εξοντώνει: με περικοπή του ΕΚΑΣ, με μείωση του αφορολόγητου, με έμμεσους φόρους, με αύξηση του ΕΝΦΙΑ, με μείωση των συντάξεων, με αύξηση συμμετοχής στα φάρμακα και στην περίθαλψη, με απαξίωση των δομών υγείας και πρόνοιας. Την ίδια στιγμή μάλιστα που τους πιάσαμε στα πράσα να προσπαθούν να προστατεύσουν αυτούς που κάνουν business με offshore».
Μίλησε για ψέματα και εξαπάτηση του ελληνικού λαού ενώ υπογράμμισε ότι υπάρχει ελπίδα, με σύγχρονες και προοδευτικές μεταρρυθμίσεις και αλλαγές ώστε να δημιουργηθεί ανάπτυξη, δουλειές και κοινωνική προστασία-κοινωνική αλληλεγγύη.
«Αυτή ήταν πάντα η προτεραιότητα του ΠΑΣΟΚ, αρκεί να ενώσουμε τους Έλληνες, αυτό θα κάνουμε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Tέρμα ο διχασμός, γιατί αυτός αυξάνει μόνο τους απελπισμένους και εμείς θέλουμε προοπτική για την Ελλάδα, τους Έλληνες, τις Ελληνίδες, τους πιο αδύναμους και τη νέα γενιά», κατέληξε η κ. Γεννηματά.

genkaph2

genkaph1

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.