Δωρεάν φυσικοθεραπείες για ασθενείς με Πάρκισον




parkinson (1)

Ο Δήμος Ηλιούπολης και η Ελληνική εταιρεία εθελοντών και ασθενών για την ν. Πάρκινσον «ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ – κίνηση» συνεργάζονται για μια όσο γίνεται πιο ολοκληρωμένη διαχείριση της νόσου.

 Σ’ αυτά τα πλαίσια ξεκινάει στο Δήμο μας συστηματική παροχή φυσικοθεραπείας για ασθενείς με ν. Πάρκινσον.

Η ομάδα φυσικοθεραπείας ξεκινάει τη Δευτέρα 13 Ιουνίου και κάθε Δευτέρα 9.30 – 10.30 σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο 1 ο ΚΑΠΗ Ηλιούπολης (Κ.Καραμανλή και Ιάσονος 12).

Για συμμετοχή στην ομάδα η οποία θα συντονίζεται από εθελοντή φυσικοθεραπευτή ο ενδιαφερόμενος χρειάζεται να είναι μέλος της ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ – Κοινότητα Πάρκινσον Ηλιούπολης ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για την κοινότητα είναι σημαντικό να ενημερωθούν όλοι οι κάτοικοι του Δήμου μας, ασθενείς ή φροντιστές. Η επικοινωνία και η συμμετοχή στην κοινότητα είναι πηγές γνώσης και δύναμης.

Για αίτηση μέλους και διευκρινιστικές πληροφορίες επικοινωνήστε στη γραμμή βοηθείας της ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ-κίνηση στο τηλ. 210.2224466 αναφέροντας Δήμο και στοιχεία επικοινωνίας.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.