Δύο μέτρα και δύο σταθμά κύριε Διοικητά; (ΕΙΚΟΝΕΣ)




markolaz

Όλη την αυστηρότητά τους πάνω στους γονείς που πήγαν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου για να δουν τις επιδείξεις των παιδιών τους, εξάντλησαν οι λιμενικοί του Λιμενικού Τμήματος Φλοίσβου.

Υπό την καθοδήγηση του ίδιου τους του διοικητή μοίρασαν δεκάδες κλήσεις στα αυτοκίνητά τους, (που ναι ήταν παρκαρισμένα παράνομα, αλλά δεν ήταν τα μόνα) και μόνο κάποια από αυτά εμπόδιζαν πραγματικά την κυκλοφορία.

Είναι γνωστό σε όλους ότι στην μαρίνα Αλίμου υπάρχει πρόβλημα με τις θέσεις πάρκινγκ

Όμως δεν βλέπουμε να μοιράζονται κλήσεις στα αυτοκίνητα των σκαφάτων και των εταιριών ενοικίασης ιστιοπλοϊκών, που δραστηριοποιούνται στη μαρίνα.

Γιατί αν θέλεις να εφαρμόζεις τον νόμο να τον εφαρμόζεις  καθημερινά σε ΟΛΟΥΣ. Όταν οι γονείς πήγαν να διαμαρτυρηθούν τους είπαν “δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, μας ειδοποίησαν ότι υπάρχει πρόβλημα και πρέπει να επέμβουμε”

Οι φωτογραφίες που βλέπετε τραβήχτηκαν σήμερα, Τετάρτη 8 Ιουνίου, που δεν είχε αγώνες στο κολυμβητήριο.

Όλα τα αυτοκίνητα είναι παρκαρισμένα παράνομα.  Ειδοποιήθηκε το Λιμενικό αλλά δεν μπήκαν στον κόπο να πάνε για να μοιράσουν κλήσεις. Δύο μέτρα και δύο σταθμά κύριε Διοικητά;

 Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

mar1

mar2

mar3

mar4

mar5

mar6

mar7

mar8

mar9

mar10

mar11

mar12

mar13

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.