Διαμαρτυρία έξω από τα ΕΛΤΑ Ηλιούπολης




elta3

Δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησε ο Δήμος Ηλιούπολης με πρωτοστάτη τον Δήμαρχο Βασίλης Βαλασόπουλο έξω από τα ΕΛΤΑ διεκδικώντας την επαναφορά της λειτουργίας των ταχυδρομικών γραφείων στο αρχικό τους καθεστώς, την λειτουργία τους με δίκαιες εργασιακές σχέσεις και τον δημόσιο χαρακτήρα των ΕΛΤΑ.
Ο Δήμαρχος υπέβαλε στα ΕΛΤΑ επισήμως το Ψήφισμα που εξέδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο και με το οποίο διεκδικεί:
1.Την επαναφορά της λειτουργίας των ταχυδρομικών γραφείων στο αρχικό τους καθεστώς και την απόσυρση της απόφασης της αναστολής.
2.Η λειτουργία των ΕΛΤΑ πρέπει να γίνεται με εργασιακές σχέσεις δίκαιες και όχι εξοντωτικές σε βάρος των εργαζομένων.
3.Υπερασπίζεται την ανάγκη του δημόσιου χαρακτήρα των ΕΛΤΑ και της κοινωνικής τους προσφοράς.
4.Καλεί τους πολίτες της Ηλιούπολης σε συγκέντρωση την Πέμπτη 23/6/2016 ώρα 9.00 πμ έξω από τα ΕΛΤΑ.

Στην συγκέντρωση ο Δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος δήλωσε αποφασισμένος να σταματήσει τις αρνητικές εξελίξεις στην λειτουργία των ΕΛΤΑ που θίγουν άμεσα τους πολίτες της Ηλιούπολης και ιδιαίτερα τους εργαζόμενους και όπως είπε χαρακτηριστικά η δημοτική αρχή της Ηλιούπολης θα στέκεται πάντα δίπλα και συνοδοιπόρος σε κάθε ανάγκη των πολιτών, εντός και εκτός αρμοδιοτήτων της.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

e

elta1

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.