Xωρίς πλήρωμα ο “καπετάνιος” Τάσος Ταστάνης στο “καράβι της Ανατροπής”




maskes
Οι «μάσκες» έπεσαν στη δημοτική παράταξη που στηρίχθηκε από το ΣΥΡΙΖΑ στη Γλυφάδα. Την ανατροπή των δεδομένων προκάλεσε η συζήτηση κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικό Συμβουλίου για τη συμφωνία πώλησης του Ελληνικού.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Θανάσης Ηλιόπουλος και Ειρήνη Βαγγελάτου γνωστοποίησαν την αποχώρησή τους διαφωνώντας ανοιχτά με τις επιλογές της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ για την πώληση του πρώην αεροδρομίου.
Έτσι έμεινε χωρίς πλήρωμα ο “καπετάνιος” Τάσος Ταστάνης στο “καράβι της Ανατροπής”, παρότι εξέφρασε την αντίθεσή του στις αποφάσεις των υψηλά ιστάμενων συντρόφων του.
«Στη χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία μπορούμε να μιλάμε ελεύθερα αλλά να κάνουμε ότι μας λένε οι άλλοι» είπε ο κ. Ηλιόπουλος και συμπλήρωσε:  ” είναι ένα μνημόνιο άντλησης επιχειρημάτων για το “ΝΑΙ” στο ξεπούλημα του Ελληνικού”. Στη συνέχεια διάβασε μια επιστολή που είχε στείλει ο σημερινός πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στις Επιτροπές αγώνα κατά του ξεπουλήματος του Ελληνικού. Επίσης, τόνισε ότι μετά απ’ όσα ανέφερε, δεν έχει καμία θέση σ’ αυτή την παράταξη που στηρίζει τις κυβερνητικές επιλογές.
Από την πλευρά της, η κα. Βαγγελάτου αφού ανέφερε ότι ο αγώνας για την ακύρωση της συμφωνίας τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό θα συνεχιστεί… «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ξεκάθαρη θέση πάνω στο θέμα του πρώην αεροδρομίου και γι’ αυτό το λόγο σας ανακοινώνω την αποχώρησή μου από τη δημοτική παράταξη». Κλείνοντας η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος κατέθεσε ένα ψήφισμα κατά του ξεπουλήματος του Ελληνικού το οποίο τέθηκε σε ψηφοφορία αλλά δεν εγκρίθηκε από την πλειοψηφία.
Όμως, η ένταση μεταφέρθηκε λίγη ώρα αργότερα και σε εκδήλωση του Χρήστου Κορτζίδη κατά της πώλησης του αεροδρομίου στην κεντρική πλατεία του Ελληνικού. Όταν κλήθηκε ν’ ανέβει στο βήμα ο Τάσος Ταστάνης αποδοκιμάστηκε από συγκεντρωμένους.
ΠΗΓΗ: glyfada24.gr
Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.