Άλσος Νέας Σμύρνης: 2η Παγκόσμια Ημέρα Γιόγκα




yoganea

Την Κυριακή 26 Ιουνίου, με την ευκαιρία του εορτασμού της 2ης Παγκόσμιας Ημέρας Γιόγκα, διοργανώνεται ανοιχτή ημερίδα δωρεάν μαθημάτων/ομιλιών Γιόγκα από το Light of Yoga, τον Σύλλογο Γιόγκα Ελλάδας και τον Π.Ο. του Δήμου Ν. Σμύρνης.

Τα 40 μαθήματα/ομιλίες από τους γνωστότερους Δασκάλους της Αθήνας που αντιπροσωπεύουν διαφορετικά συστήματα Γιόγκα θα γίνουν στο Άλσος Ν. Σμύρνης (12:0019: 30) καθώς και ο Πανελλαδικός Διαλογισμός για την Ειρήνη (19:4520: 30).
Ο επίσημος εορτασμός θα ακολουθήσει στο Π.Κ. “Γαλαξίας” (Πλατεία Ν. Σμύρνης ) από τις 20:30.
Περισσότερες πληροφορίες www.yogaportal.gr και facebook page: 2014etosyoga
Στόχος της δράσης αυτής είναι η γνωριμία του ευρέος κοινού με τη φιλοσοφία και τις αρχές τις Γιόγκα. Η Γιόγκα αποτελεί ένα φιλοσοφικό σύστημα, το οποίο αναπτύχθηκε πριν από 4000 περίπου χρόνια και εμπεριέχει πρακτικές που αποσκοπούν στη σταδιακή ανάπτυξη της συνειδητότητας του ατόμου, με απώτερο στόχο την εναρμόνιση της ανθρώπινης ύπαρξης σε νοητικό, ψυχικό και σωματικό επίπεδο.

Ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας: “Χριστιανοί, μακριά από τη γιόγκα”

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.