Τραγωδία στην Αργυρούπολη: “Έπεσε πάνω στην νταλίκα αφρενάριστος” (VIDEO&EIKOΝΕΣ)




troxaioargy

(Ρεπορτάζ: Έφη Κυριάκου) “Έπεσε πάνω στην νταλίκα αφρενάριστος, στο δρόμο δεν υπάρχει ούτε ίχνος από φρένο” λέει ένας αυτόπτης μάρτυρας για το φοβερό τροχαίο που έγινε προχτές τα μεσάνυχτα, στη λεωφόρο Αργυρουπόλεως.

“Η νταλίκα μετέφερε ένα αυτοκίνητο στο συνεργείο που βρίσκεται πάνω στο δρόμο (στο ρεύμα καθόδου). Ο οδηγός της, ένας νέος άνθρωπος, είχε κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να φαίνεται στο σκοτάδι.

Είχε ανάψει το φάρο και μάλιστα αρκετά μέτρα πίσω από την νταλίκα είχε βάλει το βοηθό του για να κάνει νόημα στους οδηγούς που κατέβαιναν την Αργυρουπόλεως.

Ο οδηγός του λεωφορείου που πήγαινε να το παραδώσει στο αμαξοστάσιο δεν είδε τίποτα. Έπεσε πάνω στον άνθρωπο που εκείνη την ώρα είχε γυρισμένη την πλάτη του. Ξήλωσε τη στάση…ήταν τραγικό”

Ο οδηγός του λεωφορείου, νέος άνθρωπος και αυτός οδηγήθηκε στο αυτόφωρο με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας.

Πάντως κάτοικοι της περιοχής επισημαίνουν ότι οι οδηγοί που περνούν για να παραδώσουν τα λεωφορεία, μετά τη λήξη της βάρδιας τους, στο αμαξοστάσιο του Ελληνικού, τρέχουν υπερβολικά!

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Fullscreen capture 250516 110235 AM.bmp

Fullscreen capture 250516 110204 AM.bmp

Fullscreen capture 250516 105003 AM.bmp

Fullscreen capture 250516 104949 AM.bmp

 

Fullscreen capture 250516 104908 AM.bmp

“Το Αεροδρόμιο”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.