Θετικός στη δημιουργία Δασαρχείου στον Υμηττό ο Κυριάκος Μητσοτάκης




mitso1

Την έδρα του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού στον Βύρωνα και το Πυροφυλάκειο του Δήμου Ηλιούπολης επισκέφτηκε σήμερα ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης  Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Υ. και Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος υποδεχόμενος τον κ. Μητσοτάκη τόνισε τη σημαντική προετοιμασία που έχει γίνει σε συνεργασία με το Πυροσβεστικό Σώμα για την προστασία του Υμηττού, την αναγκαιότητα ίδρυσης και λειτουργίας Δασαρχείου στον Υμηττό καθώς και τον αναγκαίο συντονισμό των υπηρεσιών για την αναδάσωση της κομμένης δασικής έκτασης από την περσινή πυρκαγιά.
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του στα αιτήματα τόσο του Προέδρου του Σ.Π.Α.Υ. όσο και της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπυρόσβεσης του Δήμου Ηλιούπολης.

Υποσχέθηκε να θέσει το θέμα του Δασαρχείου στη Βουλή και να κάνει ότι μπορεί για την προστασία των περιαστικών δασών του λεκανοπεδίου.

mitso3

mitso2

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Θετικός στη δημιουργία Δασαρχείου στον Υμηττό ο Κυριάκος Μητσοτάκης

  • 26/05/2016 at 7:07 μμ
    Permalink

    Ηρθε ο Μητσοτάκης και δεν πάθατε τίποτε?! Ελπίζω να μην πάρει φωτιά το βουνό!Και ελπίζω να κρατήσει τον λόγο του!

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.