Τα παιδιά κέρδισαν το χειροκρότημα!




alma1

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 15η ημερίδα κολύμβησης «Φωτεινή Παπαδονικολάκη» για άτομα με και χωρίς αναπηρία που πραγματοποιήθηκε στο ανοικτό Κολυμβητήριο του Πολιτιστικού & Αθλητικού Κέντρου Π. Φαλήρου την Τρίτη 18 Μαΐου 2016.

Η Ημερίδα διοργανώθηκε από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «ΑΛΜΑ» σε συνεργασία με το αθλητικό σωματείο του Συλλόγου Προσαρμοσμένων Αθλημάτων «ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ», το Δήμο Π. Φαλήρου και το Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο Παλ. Φαλήρου.

Όλοι οι αθλητές που συμμετείχαν έλαβαν αναμνηστικά μετάλλια και κύπελλα και απόλαυσαν  τη συμμετοχή τους αλλά και το χειροκρότημα του κοινού για τις προσπάθειές τους.

Την πολύτιμη βοήθεια τους για την ομαλή διεξαγωγή της ημερίδας μας προσέφεραν οι: Πανελλήνια Σχολή Ναυαγοσωστικής, το «Χαμόγελο του Παιδιού», ο αλυτάρχης των αγώνων κος Παπαρσένος, ο Σύνδεσμος κριτών Κολύμβησης Αττικής και ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου.

Ευχαριστούμε την εταιρεία ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ- ΖΑΓΟΡΙ για την προσφορά της σε εμφιαλωμένο νερό, καθώς και την εταιρεία Chiquita Hellas για τη χορηγία της σε μπανάνες για όλους τους αθλητές μας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: alma-amea.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.