Πόλο: O Πούτιν «προστατεύει» το φάιναλ-4 που θα γίνει στη Βουλιαγμένη!




poutin1

Πέντε μεγάλοι Δήμοι της χώρας αρνήθηκαν επίσημα να διοργανώσουν το φάιναλ-4 του Κυπέλλου Ελλάδας στο πόλο αλλά την τελευταία στιγμή η διοργάνωση βρήκε τον καλύτερο… προστάτη της για να γίνει σε… γαλήνια νερά στο κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης στον Λαιμό.

Η αναμενόμενη άφιξη του Βλαντιμίρ Πούτιν στην Αθήνα βάζει το κολυμβητήριο εντός της ακτίνας του πλάνου των αυστηρών μέτρων ασφαλείας για το λόγο ότι ο… Τσάρος θα καταλύσει πολυτελές ξενοδοχείο που βρίσκεται λίγα μέτρα πιο μακριά!

«Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Έχουν ληφθεί δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και σε αυτό βοηθάει, ίσως, και η παρουσία του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν που θα διαμείνει σε ξενοδοχείο της περιοχής» (Divani Apollon Palace), είπε πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος στη σημερινή συνέντευξη Τύπου και παράλληλα εξέφρασε το παράπονο του για τις κλειστές πόρτες που βρήκε τους προηγούμενους μήνες: «Δεν αφήσαμε πισίνα για πισίνα εντός Αττικής εδώ και μήνες. Δυστυχώς, κανείς δεν ήταν κοντά μας. Ούτε η πολιτεία, ούτε το κράτος, ενώ και η αστυνομία ήταν κρυμμένη. Αδιαφόρησαν παντελώς. Ούτε δικό μας κολυμβητήριο έχουμε σαν ΚΟΕ, ούτε δικιά μας αστυνομία. Καταφέραμε με τη σύμφωνη γνώμη των συλλόγων να γίνει στη Βουλιαγμένη, με περιορισμένο αριθμό προσκλήσεων και με όλα τα μέτρα που μπορούμε να πάρουμε σαν ΚΟΕ, μαζί με την αστυνομική διεύθυνση ανατολικής Αττικής που έχει την ευθύνη για το συγκεκριμένο χώρο»

ΠΗΓΗ: ethnos.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.