O Bλάχος γλύκανε τα παιδιά του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες»




Μια υπέροχη έκπληξη περίμενε το σχολείο μας την Τετάρτη 4/5, από τα Ζαχαροπλαστεία-Αρτοποιεία «Βλάχος Bakery & Pastry»στην Ηλιούπολη. Οι υπεύθυνοι του καταστήματος ετοίμασαν με μεράκι ένα κέρασμα από διάφορες χειροποίητες λιχουδιές, για τα παιδιά μας, στον αίθριο χώρο της επιχείρησης. Διάφοροι δροσεροί χυμοί και πασχαλινά κουλουράκια συνόδευσαν το όμορφο και πλούσιο γεύμα. Η επιχείρηση μερίμνησε να κεράσει και τα άλλα παιδιά του Κέντρου μας, στέλνοντας “πεσκέσια” με κουτιά…στο σχολείο.
Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ευχαριστεί θερμά το προσωπικό του «Βλάχος Bakery & Pastry», για την ποιοτική εξυπηρέτηση και την ευγένεια που επέδειξαν προς τα παιδιά μας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν στον επιχειρηματία κ.Βασίλη Βλάχο, για την συνεχή προσφορά του και την κοινωνική του ευαισθησία προς το Κέντρο μας.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.