Nέο ωράριο για το χώρο κοινωνικής αλληλεγγύης




Από Δευτέρα έως και Πέμπτη 7:00μ.μ.-9:00μ.μ. βρίσκεται πλέον στη διάθεση των πολιτών που είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Βούλας, Βάρης, Βουλιαγμένης  ο χώρος Κοινωνικής Αλληλεγγύης, επί της οδού Απόλλωνος 2 στη Βουλιαγμένη ( πρώην Λιμεναρχείο).

 Οι δικαιούχοι μπορούν να προμηθεύονται ρούχα, παπούτσια, κλινοσκεπάσματα, παιχνίδια και οικιακά είδη που συγκεντρώνονται στον χώρο, στο πλαίσιο συνεχιζόμενης δράσης μέσω της οποίας η Κοινωνική Υπηρεσία μεριμνά για την κάλυψη των αναγκών των ευπαθών συμπολιτών μας.

Η προσφορά όσων επιθυμούν να διαθέσουν κάποια από τα παραπάνω είδη στον χώρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης είναι πάντα ευπρόσδεκτη. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας στο 210-8961444.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.