Ηχορύπανση και κόντρες τα μεγάλα προβλήματα στα 3Β




konelosgrammenoskolaz

Συνάντηση γνωριμίας με τον Ταξίαρχο Πέτρο Γραμμένο, Αστυνομικό Διευθυντή της διεύθυνσης ΝΑ Αττικής πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, μαζί με την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Λυδία Αργυροπούλου και τον Αντιδήμαρχο Διαχείρισης Καθημερινότητας του Πολίτη, Δημοσθένη Βαμβασάκη.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Ταξίαρχο για όλα τα θέματα ασφάλειας που απασχολούν την πόλη και ζήτησε τη συνδρομή της αστυνομίας στην πρόληψη της εγκληματικότητας, στον έλεγχο της ηχορύπανσης από τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και στην καταπολέμηση των αυτοσχέδιων αγώνων ταχύτητας που γίνονται στα λιμανάκια και στην περιοχή της Βάρκιζας. Επίσης ο Δήμαρχος ζήτησε από τον Ταξίαρχο να μεριμνήσει για την στελέχωση των αστυνομικών τμημάτων της πόλης και τέλος ζήτησε να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στις αυθαίρετες κατασκηνώσεις Ρομά στις παραλίες της πόλης.

Ο Ταξίαρχος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για τη συνάντηση και ενημέρωσε τον Δήμαρχο, ότι η αστυνομία θα είναι στο πλευρό της Δημοτικής Αρχής και θα συνδράμει όπου μπορεί στην επίλυση των θεμάτων που τέθηκαν, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.