Hμερίδα για το παραλιακό μέτωπο




paraliakometopo

Ημερίδα με θέμα “Περιβάλλον και ανάπτυξη του παραλιακού μετώπου”, διοργανώνει σήμερα στον πολυχώρο του Δημαρχείου Π. Φαλήρου (Τερψιχόρης 51 και Αρτέμιδος) στις 19:30, η δημοτική παράταξη “Εμείς για το Φάληρο”.

Θα μιλήσουν οι βουλευτές Γ.Αμυράς, Γ.Καρράς και Ν.Νικολόπουλος, οι δήμαρχοι Παλαιού Φαλήρου Δ.Χατζηδάκης, Αλίμου Α.Κονδύλης, Ελληνικού-Αργυρούπολης Γ.Κωνσταντάτος, Μοσχάτου-Ταύρου Α.Ευθυμίου, ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής Γ.Σγουρός, ο περιφερειακός σύμβουλος Αττικής Ν. Κωστόπουλος και ο Θ.Σταθόπουλος αρχιτέκτων-μηχανικός.

Η ανάπτυξη του παραλιακού μετώπου κρίνεται πλέον αναγκαία και λόγω της κρίσης. Όλοι έχουμε εναποθέσει εκεί τις ελπίδες μας για να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας στην ανάπτυξη επενδύσεων. Όλοι επίσης αγωνιούμε για το πως θα προστατευθεί αυτό το υπέροχο κομμάτι της Αττικής, που δικαίως έχει επονομαστεί ως η ελληνική Ριβιέρα. Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος και σε συνδυασμό με την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, όπου ανάβει το “πράσινο φως” για την αξιοποίηση της περιουσίας του δημοσίου η δημοτική παράταξη “Εμείς για το Φάληρο” πήραμε την απόφαση να ζητήσουμε από τους ειδικούς ενημέρωση για την ανάπτυξη του παραλιακού μετώπου, αλλά και το πως θα προστατευθεί το περιβάλλον.

Η ημερίδα θα διεξαχθεί την Πέμπτη 26 Μαΐου στον πολυχώρο του Δημαρχείου Π. Φαλήρου (Τερψιχόρης 51 και Αρτέμιδος) στις 19.30. Οι δήμαρχοι του παραλιακού μετώπου, οι εκπρόσωποι των κομμάτων (βουλευτές και στελέχη), η Περιφέρεια Αττικής και ειδικοί επιστήμονες θα μας διαφωτίσουν για το τι μέλλει γεννέσθαι.

Δημήτρης Πιτούλης
Δημ. Συμβουλος Π. Φαλήρου
Επικεφαλής “Εμείς για το Φάληρο”

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.