H προστασία αυτού του πλανήτη είναι υπόθεση όλων μας!




perivakolaz

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος που εορτάζεται παγκοσμίως κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου, οι μαθητές των Δημοτικών παιδικών Σταθμών της πόλης και τουκέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης διοργανώνουν τη Γιορτή του Περιβάλλοντος, στην πλατεία Άρη Βελουχιώτη, την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016, από τις 6:30 το απόγευμα και μετά.

Τα παιδιά, θέλοντας να μας ευαισθητοποιήσουν, να μας δείξουν το ενδιαφέρον τους και να μας κάνουν να νοιαστούμε περισσότερο κι εμείς οι μεγαλύτεροι, θα μας παρουσιάσουν τα έργα τους από κατασκευές με θέμα τη φύση και την προστασία του περιβάλλοντος.

Επίσης, όλα τα παιδιά θα παρακολουθήσουν κουκλοθέατρο και θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε πολλές δράσεις περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης οι οποίες διοργανώνονται στο πλαίσιο του project “Πράσινη γωνιά”.

Γιατί η προστασία αυτού του πλανήτη είναι υπόθεση όλων μας και τα παιδιά το γνωρίζουν αυτό πάρα πολύ καλά!

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.