Επίθεση σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης (ΕΙΚΟΝΕΣ)




spa2

(Aπό το citybus-drivers.blogspot.gr) Όπως μας ενημέρωσε ο συνάδελφος που εκτελούσε το δρομολόγιο στη γραμμή 164 με κατεύθυνση προς τέρμα και ώρα 15:10 όταν ενημερώθηκε από επιβάτες πως στη στάση Άγιος Βασίλειος που βρίσκεται επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης άγνωστοι εκσφενδόνισαν προς το λεωφορείο μπίλια ή πέτρα με αποτέλεσμα να σπάσει ένα πλαϊνό τζαμί και να γεμίσει ο τόπος σπασμένα γυαλιά.

Εφόσον είχε ήδη βγει στην αριστερή λωρίδα για να στρίψει αριστερά προς Ηλιούπολη ακινητοποίησε το όχημα στην πρώτη ελεύθερη οδό που βρήκε (Σοφοκλή Βενιζέλου) για να δει τι έχει γίνει καθώς δεν ήταν εφικτό να σταματήσει άμεσα το λεωφορείο διαγώνια επί της Λ. Βουλιαγμένης όπου κατευθύνεται η συγκεκριμένη γραμμή.

Ο συνάδελφος ενημέρωσε την  εταιρία για το συμβάν και αμέσως μετά κάλεσε την αστυνομία  να καταγράψει το συμβάν για να ακούσει το απίστευτο,  έπρεπε λέει να μείνει στο σημείο που έγινε το συμβάν και ενώ τους έχει εξηγήσει όπως είπαμε παραπάνω ότι δεν ήταν εφικτό διότι θα μπορούσε να προκληθεί ατύχημα και ότι είναι 500 μέτρα πιο κάτω, όπως επίσης τους εξήγησε ότι ενημερώθηκε από επιβάτες για το τι έγινε και ότι δεν ήταν εφικτό να παραμείνει εκεί αφού είχε ήδη προχωρήσει εκτός της Λεωφόρου !!! Η απάντηση της αστυνομίας ?

spa1

“Κι εμείς τι να κάνουμε τώρα ? να τους ψάχνουμε? Έπρεπε να μείνεις εκεί που έγινε”.

Δηλαδή εν κινήσει το λεωφορείο καθώς είχε αναχωρήσει από την στάση Αγ.Βασίλειος με κατεύθυνση αριστερά όπου έπρεπε να αλλάξει τρεις λωρίδες κυκλοφορίας θα έπρεπε να ακινητοποιηθεί στην μέση της λεωφόρου!

Εκτός αυτού αν παρέμενε στο σημείο τι θα γινόταν θα τους πιάνανε ? Λες και αυτοί που πετάξανε την πέτρα θα καθόταν εκεί !!! Απλά μια καταγραφή θα κάνανε και στην μία περίπτωση και στην άλλη σιγά μην καθίσουν να τους ψάξουν κιόλας …. φύγανε αυτοί ! Οπότε η καταγραφή έγινε γι αυτούς τηλεφωνικά …. ο συνάδελφος όμως δεν έχει χαρτί από την αστυνομία διότι ήταν 500 μέτρα πιο κάτω από το σημείο του συμβάντος !!!

Την άλλη φορά να ξέρουμε αν δεν σταματήσουμε κατευθείαν να κάνουμε όπισθεν !!!

Ο συνάδελφος ενώ θα μπορούσε να κατεβάσει τους επιβάτες και να οδηγήσει το λεωφορείο στο Α/Σ, πήρε την πρωτοβουλία απομάκρυνε τους επιβάτες από τα γυαλιά και εκτέλεσε το δρομολόγιο έως το τέρμα. Κατόπιν και μετά από συνεννόηση με το συνεργείο και τον σταθμάρχη οδήγησε το όχημα στο αμαξοστάσιο όπου και έκανε τις προβλεπόμενες ενέργειες.

Όπως μας λέει ο συνάδελφος όμως αυτό ήταν το δεύτερο συμβάν μέσα σε λίγες ημέρες

<< Ενημερωτικά ακριβώς το ίδιο έγινε και το περασμένο Σάββατο το πρωί στη γραμμή Α3 με κατεύθυνση προς Αθήνα στο ύψος της Αλίμου με πολυκλαδικά σχολεία.

Πάλι με ενημέρωσε επιβάτης ότι τους είδε να πετάνε με σφεντόνα μπίλια με αποτέλεσμα να σπάσει πάλι τζάμι στο πίσω βαγόνι.

Κινδυνεύουμε από τους επιτήδειους αγνώστους. Φανταστείτε τι θα γινόταν αν αυτή η μπίλια χτύπαγε κάποιον στο κεφάλι . Συνάδελφοι έχετε το νου σας. Μέσα σε τρεις μέρες μου έχει συμβεί 2 φόρες ευτυχώς χωρίς τραυματισμό! >>

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Επίθεση σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης (ΕΙΚΟΝΕΣ)

  • 31/05/2016 at 9:37 πμ
    Permalink

    Αστυνομια αραμπας.
    – Οταν δεν θελει να ενεργησει?
    – Οταν το οργανο της εχει το μυαλο της πουτσας του Καράμπελα? Τι να πει κανεις για το μυαλο της αυτηνης!

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.