Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στο σύλλογο “ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ” (VIDEO)




Fullscreen capture 180516 73559 PM.bmp

ΝΑΙ !!! Το αδιαχώρητο υπήρχε και στις 2 ημέρες του επιτυχημένου ΦΕΣΤΙΒΑΛ της ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ με θέμα ΕΙΜΑΙ ΠΑΙΔΙ ! ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ … που έγινε στην ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ.

Ηταν ένα ΥΠΕΡΟΧΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ με συναισθήματα πολλαπλά ανθρώπινα, όμορφα, ανιδιοτελή , συναισθήματα που εναλλάσσονταν φέρνοντας δάκρυα στα μάτια πότε από χαρά & ποτε απο συγκίνηση, ετσι έδειξαν τα παιδιά που συμμετείχαν μέσω του ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ – στους ...μεγάλους – τις αξίες της διαφορετικότητας , της προστασίας του περιβαλλοντος , της αλληλεγγύης …και τελικά πως μπορούμε να ελπίζουμε σε αυτά
Ο Συλ Εθελ ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ όπως πάντα έτσι και σε αυτή την εθελοντική του δράση -σεμνά αλλά οργανωμένα – δείχνει τον δρόμο Έναν άλλο δρόμο ίσως ξεχασμένο & δύσκολο, όμως όμορφο, μοναδικό & αξιακό που μας γεμίζει ελπίδα & δύναμη . Συγχαρητήρια στα 76 σχολεία που συμμετείχαν και σε όσα θα συμμετέχουν στη συνέχεια
Πολλά – πολλά μπράβο στα 12 & πλέον σχολεία, που συμμετείχαν στο βιωματικό μας φεστιβάλ γεμίζοντας μας ελπίδα & χαρά παραδίδοντας τα 7 αναπ. αμαξίδια σε ωφελούμενους ΑμεΑ. & διασκεδάζοντας μας με σχετικά – υπέροχα δρώμενα .

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους MVP το μουσικό συγκροτημα του Σ.Ε ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ , Ενα μεγάλο χαμόγελο για τους εθελοντές του ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ που βοήθησαν & κουράστήκαν για την επιτυχία αυτής της εκδήλωσης και τον αξιακό της σκοπό
Μας αρέσει πολύ αυτό που κάνουμε & .καθημερινά ….ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ το πολύπλευρο εθελοντικό μας έργο, εμείς σας περιμενουμε στην … ρομαντική αλλά δυναμική μας παρέα .!!!!

 ΓΙΑΤΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Ο Σύλλογος Εθελοντών «ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ» νοιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους τους συμμετέχοντες και τους επισκέπτες του 2ήμερου φεστιβάλ της «ευαισθητοποιημένης ανακύκλωσης» που έγινε στις 14 & 15 Μαϊου 2016 στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης στην Ηλιούπολη.

Ευχαριστούμε επίσης και όσους γονείς , παιδιά, εκπαιδευτικούς & φίλους που θα ήθελαν να είναι μαζί μας αλλά δεν …μπόρεσαν .

Ζητάμε συγγνώμη από όλους εκείνους που ήρθαν κοντά μας αλλά ταλαιπωρήθηκαν ή δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν όλο το βιωματικό & ψυχαγωγικό μας πρόγραμμα λόγω στενότητας χώρου.

Έχουμε την υποχρέωση να ενημερώσουμε πως η συγκεκριμένη εκδήλωση είχε γίνει και το Μάιο του 2015 στο πολιτιστικό κέντρο Μίκης Θεοδωράκης στην Αργυρούπολη, με τεράστια επιτυχία και πλήθος κόσμου.

Η απόφασή μας να καθιερώσουμε αυτήν την εκδήλωσή μας ως μια ετήσια βιωματική & Αξιακή …γιορτή ήταν από τις αρχές του Νοέμβρη 2015 όπου ζητήσαμε, πρωτοκολλήσαμε & μας εδόθη ο ίδιος χώρος για τις 15 & 16 Απριλίου οργανώνοντας από τότε το 2ημερο βιωματικό φεστιβάλ της «ευαισθητοποιημένης ανακύκλωσης» (συνδυάζοντάς το ταυτόχρονα & με την προβολή της δράσης lets do it – 17 Απριλίου), με σχετικά δρώμενα για το περιβάλλον, τα παιδιά & τα ΑμεΑ από 16 σχολεία, με 6-7 παραδόσεις αναπηρικών αμαξιδίων, με ενδιαφέρουσες ομιλίες για τα ΑμεΑ, την διαφορετικότητα, την αλληλεγγύη & το περιβάλλον από ειδικούς επιστήμονες, με μουσικά συγκροτήματα, με 2ήμερη αιμοδοσία & ειδ. πληροφόρηση για την αξία των δοτών του μυελού των οστών, με σχετική έκθεση εικαστικών κ.α, λαμβάνοντας υπ’ όψιν μας, πως ο χώρος είναι ο καταλληλότερος, πως τα περισσότερα σχολεία (από τα 76 ) που συμμετείχαν στην δράση & τα ωφελούμενα ΑμεΑ ήταν από την Αργυρούπολη, το Ελληνικό & τους γύρω δήμους & πως η κύρια έδρα του εθελοντικού μας συλλόγου είναι η Αργυρούπολη.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, στα τέλη Φλεβάρη -ξαφνικά- οι διαχειριστές του χώρου, μας πρότειναν & μας προέβαλαν ακατάληπτους για εμάς λόγους ώστε να μην τους δεχτούμε και να μην μπορέσουμε να οργανώσουμε την προγραμματισμένη 2ήμερη εκδήλωσή μας, στον χώρο αυτό.

Βρεθήκαμε στην δυσάρεστη θέση (& ενώ όλα ήταν σχεδόν έτοιμα) να ψάξουμε για άλλο χώρο. Οι υπεύθυνοι των παραρτημάτων του Συλ. Εθελ. ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ, μας πρότειναν δεκάδες φιλόξενους χώρους σε αρκετούς δήμους, μεταξύ αυτων και το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης στην Ηλιούπολη, η επιλογή του οποίου έγινε λόγω της άριστης συνεργασίας των εκπροσώπων του 1ου επίσημου εθελοντικού μας παραρτήματος με τον δήμο Ηλιούπολης, αναγκάζοντάς μας όμως, να συρρικνώσουμε στο ελάχιστο το πρόγραμμα του 2ήμερου βιωματικού μας φεστιβάλ, αναβάλλοντας ή διασπείροντας αρκετά από τα δρώμενα μας (αιμοδοσία, ημερίδες, ομιλίες, μουσικά σχήματα, ακύρωση πολλών σχολείων κ.α ) σε άλλους χώρους & ημέρες.

Επειδή εμείς, στο Συλ. Εθελ. ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ, συνεχίζουμε να Προσπαθούμε, να Προσφέρουμε & να Προασπίζουμε …ό,τι εστί, Αξία Ζωής !!! με όποιες δυσκολίες, ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ & ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ πως στο μέλλον θα πρυτανεύσει η Λογική, το Άξιον & το Πρέπον & θα υποστηρίζονται αυτές οι εθελοντικές μας Αξιακές προσπάθειες με κάθε τρόπο και μέσο, πόσο μάλλον όταν αφορούν παιδιά & ΑμεΑ.

Ευχαριστούμε τον δήμο Ηλιούπολης για την ευαισθησία του & την φιλοξενία.

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Προασπίζω Σύλλογος 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.