Eλληνικό: Διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι ηλικιωμένης (VIDEO)




diarixielliniko

Κλοπιμαία δεκάδων χιλιάδων ευρώ βρέθηκαν στην κατοχή των μελών της αδίστακτης σπείρας που κατηγορείται ότι έκανε τουλάχιστον 28 κλοπές και διαρρήξεις σχεδόν σε όλη την Αττική, αλλά και τέσσερις ληστείες σε σπίτια με θύματα ηλικιωμένους.

Οι 8 από αυτούς πάντως θέλησαν να διαχωρίσουν την θέση τους από τους 16 συνολικά συλληφθέντες Εκείνοι υποστήριξαν στον ανακριτή ότι είναι κλέφτες αλλά σε καμία περίπτωση ληστές και δολοφόνοι. Είπαν πως ό,τι κάνανε, το κάνανε εξαιτίας πείνας και φτώχειας.

Μάλιστα αρνούνται κατηγορηματικά ότι συμμετείχαν στη ληστεία που κατέληξε στο θάνατο της ηλικιωμένης γυναίκας μετά από δυο μήνες. Σε αυτή την περίπτωση τα μέλη της σπείρας παραβίασαν την μπαλκονόπορτα του σπιτιού και άρπαξαν από την ηλικιωμένη γυναίκα και την αδερφή της κοσμήματα. Στο Ελληνικό τα μέλη της συμμορίας είχαν μείνει 20 λεπτά στο σπίτι ηλικιωμένης.

Αυτό που έκανε εντύπωση στους αστυνομικούς που παρακολουθούσαν τα μέλη της σπείρας πριν από τη σύλληψή τους είναι ότι κυκλοφορούσαν με ακριβά αυτοκίνητα και ξόδευαν μεγάλα ποσά σε διασκεδάσεις.

“Παραβίασαν την μπαλκονόπορτα και μπήκαν μέσα” είπε η κόρη της ηλικιωμένης γυναίκας που έπεσε θύμα της συμμορίας, στο Ελληνικό

“Ξύπνησε η μητέρα μου, ο ένας της έκλεισε το στόμα, της είπε δεν θα σε πειράξω, μόνο μην φωνάζεις. Κάθισαν στο σπίτι 20 λεπτά…”

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ STAR

Μένουμε Νότια –έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 2152016 14107 πμ.bmp

Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 2152016 14204 πμ.bmp

Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 2152016 14024 πμ.bmp

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.