Ελληνικό-Αργυρούπολη: 6ος Ποδηλατικός Γύρος (Κυριακή 22 Μαΐου)




6po

Ο Οργανισμός Νεολαίας και Αθλητισμού Δήμου Ελληνικού –Αργυρούπολης ¨Γρηγόρης Λαμπράκης¨ μετά την μεγάλη επιτυχία των προηγουμένων ετών με την συμμετοχή πλέον 1200 ποδηλατιστών ανά έτος, διοργανώνει τον 6ο Ποδηλατικό Γύρο του ενιαίου Δήμου την Κυριακή 22/05/2016 και ώρα 10:30 π.μ.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα είναι στην Πλατεία Βάρναλη επί της Λ. Μαρ. Γερουλάνου.

Στόχος και φιλοδοξία του Οργανισμού Νεολαίας & Αθλητισμού είναι όχι μόνο να εισάγει αλλά και να εδραιώσει την σημασία του ποδηλάτου και του αθλητισμό στην ζωή των κατοίκων του ενιαίου Δήμου.

Η διαδρομή που έχει επιλεχθεί είναι ένας γύρος της πόλης 6,5χιλ. και θα έχει διάρκεια περίπου μιας ώρας. Στο χώρο του τερματισμού, μετά την ολοκλήρωση της διαδρομής θα ακολουθήσουν κληρώσεις πλούσιων δώρων.

Σας ενημερώνουμε ότι η διαδρομή που θα διεξαχθεί ο ποδηλατικός γύρος είναι η ακόλουθη: Πλατεία Βάρναλη – Μ. Γερουλάνου – Αβέρωφ – Κρώμνης – Τριπόλεως – Θράκης –Καλλιπόλεως- Ξάνθου – Ευριπίδου – Μακεδονομάχων- Αγ. Βαρβάρας – Ηπείρου – Θράκης – 28ης Οκτωβρίου – Ειρήνης – Μ.Γερουλάνου- Πλατεία Βάρναλη.

Σας περιμένουμε όλους εκεί!

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.