Έφυγε με το “διπλό” απ’ τα Φαρακλάτα ο Κωνσταντάτος (ΕΙΚΟΝΕΣ)




konkef1

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης φάνηκε… πιο έτοιμος και με μπροστάρη του Κεφαλονίτη Δήμαρχό του Γιάννη Κωνσταντάτο, πήρε την φιλική νίκη κόντρα στον Δήμο Κεφαλονιάς, σε μία αναμέτρηση που έγινε σήμερα στα Φαρακλάτα.

Στο πλαίσιο της πολιτιστικής συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Κεφαλονιάς και του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, διεξήχθη αυτός ο αγώνας στον οποιο συμετειχαν αιρετοί και δημοτικοί υπαλληλοι και ήταν αφιερωμένος “στην προσπάθεια των εργαζομένων της αυτοδιοίκησης, κόντρα στις δυσκολίες για μια καλύτερη κοινωνία και ποιότητα ζωής.”

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης , που έληξε με νικητή τον Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης με 5-3, ο δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης, αντάλλαξε αναμνηστικές πλακέτες με τον Δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτο.

Επίσης πλακέτες και αναμνηστικά αντάλλαξαν ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελος Κωνσταντάκης με τον Αντιδήμαρχο Ελληνικού Λάζαρο Τογρίδη, αλλά και οι εκπρόσωποι των εργαζομένων.

Οι δικοί μας υποσχέθηκαν ρεβάνς, αλλά για να ποντάρουμε πάνω τους θα πρέπει πρώτα να χάσουν τα…  παραπανήσια κιλά!

 Γ. Χαλαβαζής – inkefalonia.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.